مشروح اخبار


» زمان بازگشایی مدارس مشخص شد



در این جلسه مقرر شد وزارت بهداشت دستورالعمل‌های ناظر به نحوه فعالیت اصناف در پاساژها و بازارهای سرپوشیده را بازنگری و ارائه کند و همچنین در صدور مجوز برای تولید انواع واکسن‌های تولید داخل با رعایت جهات فنی و تخصصی تسریع شود.

به گزارش راک نیوز و به نقل از ایسنا: آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور، صبح امروز جمعه در جلسه روسای کمیته های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا، با اشاره به گفتگوی تلفنی با رئیس جمهور چین گفت: در این گفتگو بر تسریع در تامین واکسن‌های درخواست شده کشورمان تاکید شد و رئیس جمهور چین نیز قول داد که همکاری لازم در این زمینه از سوی تولیدکنندگان واکسن در چین با ایران انجام شود.

 

در این جلسه مقرر شد وزارت بهداشت دستورالعمل‌های ناظر به نحوه فعالیت اصناف در پاساژها و بازارهای سرپوشیده را بازنگری و ارائه کند و همچنین در صدور مجوز برای تولید انواع واکسن‌های تولید داخل با رعایت جهات فنی و تخصصی تسریع شود.

در این جلسه بر لزوم توسعه کسب و کارهای الکترونیک اعم از عرضه کالا، خرید و فروش و حمل و نقل آن تاکید شد.

همچنین با توجه به نزدیک شدن فصل بازگشایی مدارس، اعضا پیشنهاد کردند، ابتدا تمام شرایط و زیرساخت‌های بهداشتی ضروری، نظیر تامین استانداردهای مطلوب سرویس‌های بهداشتی در مدارس، ایجاد امکان رعایت حداقل تراکم در کلاس‌های درس، تهویه کلاس‌ها، واکسیناسیون معلمان و کادر اداری، واکسیناسیون والدین دانش‌آموزان و در صورت تامین واکسن، واکسینه کردن آن دسته از دانش‌آموزان که دارای بیماری‌های زمینه‌ای هستند، انجام شده و سپس درباره دایر شدن حضوری کلاس‌های درس تصمیم‌گیری شود.

بر این اساس سال تحصیلی جدید از ابتدای مهر آغاز خواهد شد، اما آموزش حضوری تا فراهم شدن شرایط بهداشتی مقرر به تعویق خواهد افتاد.

در این جلسه بر لزوم تداوم اجرای محدودیت ترددها تا پنجم شهریور تاکید و مقرر شد بر اساس ارزیابی نتایج درباره نحوه و شکل اجرای این محدودیت‌ها پس از این تاریخ تصمیم‌گیری شود.

مصوبات این جلسه برای بررسی و تصویب به جلسه فردای ستاد ملی مقابله با کرونا ارائه خواهد شد.

 



تاریخ انتشار : 29 مرداد 1400, 16:36



» اخبار مرتبط:

  • مجوز بی مجوز/تردد ممنوع
  • مخالفت وزارت بهداشت با درخواست کرونایی منطقه آزاد قشم
  • نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس : تا واکسیناسیون صددرصدی نباید مدارس باز شود
  • دادستان باشت اعلام کرد؛ برخورد قانونی در انتظار اصناف متخلف از مصوبات ستاد کرونا
  • فارس شهرستان قرمز کرونا ندارد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟