مشروح اخبار


» اعلام برنامه های هفته صرفه جویی در مصرف آب و برق




 دبیر شورای روابط عمومی و اطلاع‌رسانی صنعت آب و برق استان با بیان این که هفته اول تیرماه، هفته صرفه جویی در مصرف آب و برق ( مدیریت مصرف) نام گذاری شده است، اعلام کرد: روز یکم تیرماه تحت عنوان مدیریت مصرف آب، برق و خانواده است که این عنوان با هدف فراهم کردن زمینه مشارکت خانواده‌ها در مدیریت مصرف و افزایش نقش زنان در اصلاح الگوی مصرف انتخاب شده است.
علی محمد غریبی روز دوم هفته صرفه جویی را مدیریت مصرف آب و برق ، افکار عمومی و رسانه خواند و عنوان کرد: هدف از نام گذای روز دوم تیرماه استفاده گسترده‌تر از ظرفیت وسایل ارتباط جمعی و شبکه‌های اجتماعی به منظور افزایش آگاهی عمومی و بالابردن سطح دانش مصرف‌کنندگان آب نسبت به محدودیت منابع است.
وی روز سوم هفته صرفه جویی را مدیریت مصرف آب و برق، صنعت، سازمان‌ های عمومی و موسسات خصوصی اعلام کرد و خاطر نشان ساخت: این روز با هدف تبیین نقش تولید کنندگان تجهیزات کاهنده مصرف در توسعه فناوری‌ های کاهنده مصارف آب و انرژی، تشریح ضرورت توسعه صنایع و بهره‌‌برداری از معادن متناسب با ظرفیت‌ های منابع آبی و انرژی کشور و تبیین نقش سازمان‌ها و موسسات در اعمال رویه‌های صحیح مصرف آب و انرژی در تاسیسات و ساختمان و غیره نام گذاری شده است.
وی عنوان روز چهارم هفته صرفه جویی را مدیریت مصرف آب و برق و آموزه‌ های دینی اعلام کرد و خاطر نشان ساخت: هدف از نام گذاری تبیین اهمیت صحیح مصرف کردن و پرهیز از اسراف از منظر تعالیم دینی و معرفی شیوه‌های صحیح مصرف با اتکا به تعالیم دینی است.
علی محمد غریبی روز پنجم را مدیریت مصرف آب و برق، خدمات شهری و روستایی و جلب مشارکت‌ های مردمی و خیرین دانست و تصریح کرد: تشویق و ترغیب دستگاه‌های خدمات‌رسانی شهری و روستایی به کاهش مصارف آب و انرژی، تشویق و ترغیب مردم و خیرین برای سرمایه‌گذاری به منظور توسعه و بهبود زیر ساخت‌های تولید و انتقال و توزیع آب و انرژی و جلب مشارکت صنایع و صاحبان منابع مالی در انجام مسئولیت اجتماعی در حوزه آب و انرژی با اجرای برنامه های فرهنگ سازی از اهداف نام گذاری این روز بوده است.
  ایشان با اشاره به این که عنوان روز ششم هفته، صرفه جویی در مدیریت مصرف آب و برق، غذا، منابع طبیعی و حفظ محیط زیست است، افزود: تشریح نقش آب و انرژی در امنیت غذایی، تشریح نقش منابع طبیعی در توسعه اقتصادی جوامع و ضرورت حفظ محیط زیست برای بقا و تداوم تمدن بشری و تشریح نقش اجرای طرح های جمع آوری و تصفیه بهداشتی فاضلاب و همچنین باز چرخانی آب در حفظ و ارتقای کیفیت منابع آبی از اهداف نام گذاری این روز است.
مدیر روابط‌ عمومی و آموزش همگانی شرکت آبفای استان، مدیریت مصرف آب و برق، اقتصاد و حقوق شهروندی را شعار روز هفتم و روز پایانی در هفته صرفه جویی اعلام کرد و بیان داشت: این نام گذاری با هدف تشریح ارزش اقتصادی آب و برق،  تشریح نقش و ارزش اقتصادی کاهش مصرف در حفظ منابع و جلوگیری از آلودگی محیط زیست و لزوم رعایت قانون از سوی همگان و اطلاع‌رسانی در خصوص انواع جرایم و تخلفات در بخش آب و برق انجام شده است.
غریبی با توجه به کاهش نزولات جوی در سال آبی جاری که در نیم قرن اخیر بی سابقه بوده اظهار داشت؛ صرفه جویی در مصرف آب و برق موثرترین و آسان ترین راهکار گذر از تابستان بسیار سخت در پیش روی می باشد.
غریبی افزود؛ با توجه به خشکسالی و بحران آبی موجود، شرکت آبفا با پشتیبانی دستگاه قدرتمند قضایی و انتظامی، تمامی توان خود را پیرامون جمع آوری انشعابات غیر مجاز و تخلفات آبی بکار خواهد بست و با افراد خاطی و فاعلان پدیده نکوهیده، شوم و مذموم انشعابات غیر مجاز که زمینه اخلال در شبکه های توزیع آب و آب شرب مشترکین را باعث گردیده اند قاطعانه و بشدت برخورد خواهد نمود.



تاریخ انتشار : 31 خرداد 1400, 22:20



» اخبار مرتبط:

  • فرهنگ سازی مصرف بهینه آب و برق در جامعه نیازی ضروری است
  • تشدید برخورد با تخلفات آبی
  • کاهش 40 درصدی مصرف آب با نصب سایبان روی کولرهای آبی
  • تامین آب شرب اولویت نخست استان/ فرهنگ سازی برای صرفه جویی در مصرف آب یک ضرورت است
  • پیام سرپرست شرکت آب منطقه ای استان به مناسبت هفته صرفه جویی در مصرف آب و برق
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟