مشروح اخبار


» افزایش ایمنی راه‌های مواصلاتی کهگیلویه و بویراحمد



به مناسبت هفته حمل و نقل، ایمنی راه‌های مواصلاتی کهگیلویه و بویراحمد افزایش می‌یابد.

به گزارش راک نیوز ،مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان با اشاره به هفته حمل و نقل گفت: هفته حمل و نقل از ۲۴  لغایت ۲۹ آبان نامگذاری شده و ما به منظور شعار‌های این هفته که بحث ایمنی و حمل و نقل جاده‌ای است، جلساتی را با اعضای کارگروه ایمنی حمل و نقل برگزار و همانند سنوات گذشته تلاش کردیم که یک ایمنی خوب را در محور‌ها برای راحتی و آسایش کاربران جاده‌ای برقرار کنیم.




نصیری راد در خصوص برنامه‌های هفته حمل و نقل اضافه کرد: مقرر شد همه اعضای کارگروه با تمام تجهیزات و امکاناتی که در اختیار دارند در محور‌های مواصلاتی حضور پیدا کنند و برای ارتقای ایمنی محور‌های و امنیت حمل و نقل جاده‌ای ما اقداماتی از قبیل نصب جداکننده فیزیکی، ارتقا روشنایی، روکش راه ها، اجرای آسفالت‌های حفاظتی تجدید علائم خط کشی را انجام می‌دهند.




وی به از ارتقاء امنیت راه‌ها نسبت به دهه گذشته اشاره کرد و افزود: ما در بحث ارتقاء راه از راه روستایی به راه فرعی یا از راه فرعی به اصلی و بخصوص از راه اصلی و چهار خطه ما در استان یک افزایش چشمگیر داشتیم به طوری که ما در دهه گذشته ۲۰ یا ۳۰ کیلومتر راه چهارخطه داشتم، ولی در حال حاضر ۲۳۰ کیلومتر راه چهار خطه وجود دارد.




مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان به افزایش تردد‌ها هم اشاره کرد و بیان داشت: در ۱۰ سال پیش سالانه ۲ میلیون تردد داشتیم، ولی در سال ۹۸ بیش از ۲۳ میلیون تردد جابجایی کالا و مسافر در جاده‌های استان داشتیم و باعث افزایش ۴ درصدی درآمد حاصل ازاین جابجایی شد.





تاریخ انتشار : 27 آبان 1399, 20:43



» اخبار مرتبط:

  • حذف ۱۱۰ نقطه حادثه خیز در محور‌های مواصلاتی استان کهگیلویه وبویراحمد
  • بهسازی ۱۱۰ نقطه حادثه‌خیر کهگیلویه و بویراحمد طی سال گذشته
  • بسیج شبانه‌روزی گشت‌های راهداری استان فارس در ایام راهپیمایی اربعین
  • ۲۳۵ نقطه حادثه‌خیز در کهگیلویه و بویراحمد رفع شد
  • امسال ۶۰ دوربین ثبت تخلف در جاده‌های فارس نصب می‌شود
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟