مشروح اخبار


» نشست نماینده مردم کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی با مدیرکل صدا و سیما برگزار شد+تصاویر



مدیرکل صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد همچنین ارتباط نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با رسانه ملی را ارتباطی سارنده دانست و ابراز امیدواری کرد در تعامل هم افزا با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی شاهد رشد و پیشرفت هرچه بیشتر استان باشیم.

نماینده مردم کهگیلویه، لنده، چرام و بهمئی در مجلس شورای اسلامی گفت: صدا و سیما در مقابل هجمه رسانه¬های معاند با همه توان در میدان است.

به گزارش راک نیوز، حجت الاسلام سید محمد موحد در دیدار مدیرکل و معاونان صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد با دفاع امروز رسانه ملی در مقابل هجمه رسانه های معاند را همانند دفاع رزمندگان در دوران دفاع مقدس خواند و افزود: صداسیمای یکی از ارکان حیاتی نظام اسلامی است و تقویت ان از اوجب واجبات است.
وی با قدردانی از تلاش¬های رسانه ملی یاداور شد: رسانه¬های معاند با شیوه¬های دروغ، تهمت، افترا و تحریف برای مایوس و بدبین کردن نسل¬های مختلف انقلاب نسبت به نظام و انقلاب¬اسلامی توطئه می¬کنند و این صدا¬و¬سیمای است که با تمام توان با توطئه¬ انها را خنثی می کند.
این نماینده مجلس شورای شورای اسلامی به نقش صدا و سیما در جبهه فرهنگی اشاره کرد و افزود: درخشش صدا و سیما در مقابل جنگ نرم دشمن به معنی فتح خیلی از خاکریز های دشمن است.
حجت الاسلام موحد عملکرد صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد مطلوب ارزیابی کرد و ضمن قدردانی از تلاش های صورت گرفته، تصریح کرد: رسانه استانی زبان مردم و خدمتگزاران مردم است و من به عنوان نماینده مردم وظیفه دارم در ارتباط مستمر با این رسانه مطالبات مردمی را پیگیری و نتیجه ان را به مردم گزارش دهم.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد هم به عملکرد رسانه استانی اشاره کرد و گفت: افزایش کیفیت تولیدات از مهمترین راهبردهای مرکز است که در نتیجه اجرای این سیاست ها، افزایش تراز این رسانه در مقایسه با سایر مراکز صدا و سیمای استانی است.
اقای امیر رئوف یاداور شد: با تلاش های صورت گرفته سیمای این مرکز در رده ۴ مرکز برتر، صدا مرکز ۶ مرکز برتر و خبر این مرکز هم جز ۳ مرکز برتر کشور قرار گرفته است.
این مدیر رسانه ای با اشاره ارتقا کیفیت سیگنال رسانی در سطح استان، گفت :90 درصد جمعیت استان زیر پوشش سیگنال رسانی دیجیتال هستند و درصورت مشارکت مالی استانداری اماده افزایش دسترسی مردم به تعداد بیشتری از شبکه های دیجیتال هستیم.   
اقای رئوف توسعه شبکه فیبرنوری و اجرای طرح های پایدارسازی شبکه برق ایستگاه های فرستنده را از دیگر زیرساخت های لازم برای بهبود سیگنال رسانی به مردم استان دانست.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد همچنین ارتباط نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با رسانه ملی را ارتباطی سارنده دانست و ابراز امیدواری کرد در تعامل هم افزا با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی شاهد رشد و پیشرفت هرچه بیشتر استان باشیم.

نشست نماینده مردم کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی با مدیرکل صدا و سیما برگزار شد+تصاویر

 

نشست نماینده مردم کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی با مدیرکل صدا و سیما برگزار شد+تصاویر

 





تاریخ انتشار : 20 آبان 1399, 17:28



» اخبار مرتبط:

  • انتخاباتی پرشور ،رسالت شبکه دنا در گام دوم انقلاب اسلامی
  • مدیر کل صدا و سیما به همراه جمعی از معاونین و مدیران با فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد دیدار کردند
  • معاون سیمای مرکز فارس، مدیرکل صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد شد/زمان و مکان تودیع و معارفه
  • اولویت شبکه استانی دنا پیگیری مطالبات مردمی باشد/ ضرورت امیدبخشی و تشویق به سرمایه گذاری
  • معاون سیمای شبکه استانی دنا معرفی شد + عکس
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟