به گزارش راک نیوز" شرکت گاز کهگیلویه در گفت و گو با خبرنگاران در مورد عملیات علمک گذاری گاز در بخش های مختلف شهرستان کهگیلویه گفت: از یک ماه گذشته تا کنون در روستا های الگن و المور و گراب بخش چاروسا عملیات علمک گذاری صورت گرفته است.
اکوانیان گفت: با توجه به پایان علمک گذاری در روستای المور از هفته آینده علمک گذاری روستای نوروز آباد و پیگیر شروع علمک گذاری فارتق و سید محمود تا پایان مهر هستیم.
وی با اشاره به تعداد علمک گذاری ها در حوزه های دیشموک و قلعه ریسی گفت: از تنگ هیگون تا دیشموک قریب به ۴۵۰۰ علمک گاز برای مردم نصب شده تا آن ها هم بتوانند صاحب نعمت گاز شوند و با توجه به فرا رسیدن فصل سرما بتوانند از وسایل گرمایشی گازی استفاده کنند.
اکوانیان اظهار کرد: تا پایان آبان امسال ۱۰۰۰ علمک دیگر در تعهد پیمانکار است که امیدواریم بتوانیم بیشتر از این مقدار علمک گاز برای مردم نصب کنیم.
در ادامه تصاویر تکمیلی آمده است؛
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر