مشروح اخبار


» پدیده جالب کنکور سراسری در گچساران کهگیلویه و بویراحمد؛ روایتی از دو برادر بایک هدف



یک پدیده جالب در کنکور سراسری امسال ؛ دو فرد ، دو برادر در دو زمان بایک اسم و یک هدف

 به گزارش خبرنگار راک نیوز از مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد، یدالله مرادی مدیر کانون فرهنگی آموزش قلم چی و رئیس اسبق آموزش و پرورش دراین شهرستان روایتی از تشابه اسمی یک داوطلب با یکی از شهدای جنگ تحمیلی را اینگونه مطرح میکند: 

امسال در کنکور سراسری و در کانون فرهنگی آموزش قلم چی گچساران یک شرکت کننده داشتیم با نام کورش نارکی با رتبه ۸ رشته تجربی
آقا کورش نارکی رتبه ۸ برادر شهید کورش نارکی است !؟!؟!هر دو فرزند معلم پیشکسوت حسین نارکی .
اما موضوع چیست؟ : 
این کورش نارکی رتبه برتر، نهمین و کوچکترین فرزند معلم عزیزمان متولد ۱۳۶۹ می‌باشد و شهید کورش متولد ۱۳۴۶ هر دو از یک مادر که الان در جوار فرزند شهیدش ان شالله تعالی در بهشت برین ماوا گزیده ،
شهید کورش در اسفند ۶۳ در عملیات بدر به درجه رفیع شهادت می‌رسد و شش سال بعد خانواده نارکی آخرین فرزندشان پسری است که نامش را عبدالله تعیین می نمایند و این عبدالله مسیر درس و دانش را تا دیپلم در سال ۸۶ طی نموده و با دیپلم ریاضی از دبیرستان شاهد به دانشگاه یاسوج در رشته مهندسی مکانیک قبول میشود اما با توجه به علاقه و فضای اجتماعی طایفه شریف نارک که بیش از ۳۵ پزشک و دندانپزشک و دکترا دارند مسیر ادامه تحصیل را تغییر داده و مجددا بسراغ کنکور و رشته تجربی می آید ، ابتدا با توجه به وابستگی و علاقه شدید به برادر شهیدش و بعنوان پیمانی با روح شهید والامقام مفقودالجسدش ، با نظر موافق خانواده اش بمنظور حفظ نام و راه آن شهید نام عبدالله را رسماً به کورش ارتقا میدهد و علیرغم فوت خواهر جوانش و تالمات روحی فراوان ، با عزمی راسخ و همت و پشتکار و اراده قوی و بقول خودش برنامه راهبردی قلم چی یک موفقیت بزرگ را کسب نمود و آن کسب رتبه تک رقمی ۸ خانواده شریف شهداست .
بدینطریق نام کورش شهید را بر تارک قله افتخاری دیگر درعرصه علم و دانش مطرح و با الهام از آن نام خجسته، سنگر دفاع مقدس امروز جامعه یعنی دفاع از آرمان‌های شهدا و ایثارگران را در دانشگاه بعهده گرفت تا اعلام دارد که اگر کورش در سنگر نظامی و بسیج مدافع میهن شد وی هم در سنگر دانشگاه و علم بسیجی وار مدافع حریم افکار بلند شهداست .
درود و تبریک به این کورش و عرض ادب به روح بزرگ کورش شهید و خانواده مکرمش از مادر و خواهر متوفا تا پدر و برادران و خواهران شریفش .
کورش جان ،هر چند در آغاز فصل پاییز هستیم و پاییـز در حال آمدن اما برای جنابعالی نه فصل خزان زرد برگهاست و نه فصل اندوه و درد فراق برادر و مادر و خواهر ،بلکه فصل رویش شکوفه‌های دانایی و بصیرت و فصل زیبای سادگی با رنگهای متنوع طبیعت است و در یک کلام فصل موسم شدید دلدادگی!
 ۳۰/شهریور/۹۹



تاریخ انتشار : 30 شهریور 1399, 15:00



» اخبار مرتبط:

  • برترین های کنکوری درگچساران چه رتبه هایی کسب کردند +اسامی
  • مادر شهید عوض پور به فرزند شهیدش پیوست/زمان و مکان تشییع
  • 2 هزار و300 دانش آموز گچسارانی آماده رقابت در کنکور سراسری امسال هستند
  • رتبه های برتر کنکور سراسری در استان کهگیلویه وبویراحمد +اسامی
  • کسب رتبه یک گروه زبان خارجه توسط دانش‌آموز یاسوجی
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟