داستان تغییر و جابجای مدیران گچسارانی بی سر و صدا و در سکوت خبری مدتهاست ادامه دارد، گاهی در یک هفته 2 مدیر گچسارانی تغییر می کنند و برخی از مدیران گاهی از تودیع و معارفه خود اظهار بی اطلاعی می کنند.
به گزارش راک نیوز؛ مدتهاست جابجایی مدیران گچسارانی که در سمت مدیرکلی فعالیت دارند در سکوت و بدون هیچ اطلاع رسانی انجام می شود به طوری که به جز خود مدیر، بسیاری از افراد مدتها بعد متوجه می شوند که مدیری تودیع و یا معارفه شده است.
طی چند مدت اخیر تعدادی از مدیران استان بدون هیچ سر و صدایی و یا حتی اطلاع رسانی و کاملا در سکوت جابجا شده و این در حالیست که با وجود این که مسئولان استان هرگونه خبر تغییرات مدیریتی در استان و شهرستان را به شدت تکذیب می کنند اما هرچند روز یکبار تغییرات مدیریتی بی سر و صدا و بدون حضور رسانه ها در مرکز استان و شهرستان رخ می دهد.
در چند روز گذشته در استان کهگیلویه و بویراحمد شاهد تغییر مدیران در اداره کل بحران استانداري، شرکت آب منطقهای کهگیلویه و بویراحمد و گویا امروز هم رئیس اداره راه و شهرسازي گچساران تودیع شد.
پژمان نیک اقبالی مدیر کل راه و شهرسازي کهگیلویه و بویراحمد در حکمی سعید گندمکار را به عنوان مدیر جدید اداره راه و شهرسازي گچساران منصوب کرد.
پیش از این اسماعيل احمدي آرخلو در این سمت مشغول به فعالیت بود و سعید گندمکار نیز به عنوان رییس اداره راه و شهرسازي شهرستان باشت خدمت می کرد.
گفتنی است گندمکار با حفظ سمت قبلی به عنوان رییس اداره راه و شهرسازي گچساران منصوب شده است.
براساس شنیده ها آیین تودیع و معارفه رییس جدید اداره راه و شهرسازي گچساران امروز در حالی برگزار شد که رییس سابق به ویروس کرونا مبتلا شده و تحت درمان قرار دارد.
بسیاری از تغییرات مدیریتی در کهگیلویه و بویراحمد و گچساران به دلیل این که بی سر و صدا برگزار می شود، مدتی بعد در فضای مجازی و از طریق کانال های خبری اطلاع داده می شود که گویا این روند تغییرات بدون رسانه ها ادامه دارد.
نکته جالب اینجاست که برخی از مدیرانی که تودیع و یا معارفه می شوند هم از این مراسم و تغییرات اظهار بی اطلاعی می کنند و گاهی هم اصلا در این مراسم حضور ندارند.
برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال راک نیوز در تلگرام به نشانیRAAKNEWS@همراه شوید.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر