مشروح اخبار


» برگزاری جشنواره فیلم و عکس «شادمان» با موضوع آموزش در قرنطینه



راک نیوز / شیراز- رئیس اداره فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش فارس از برگزاری جشنواره فیلم و عکس «شادمان» در دوران قرنطینه خبر داد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، سعید خادمی در جلسه ویدئو کنفرانس معاونین پرورشی و تربیت بدنی، کارشناس مسئولان و کارشناسان فرهنگی و هنری اردوها و فضاهای پرورشی و مدیران کانون‌های فرهنگی تربیتی قطب دو استان، از برگزاری فراخوان جشنواره فیلم و عکس "شادمان " در سطح مدارس خبر داد.

رئیس اداره فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش فارس، هدف از برگزاری این جشنواره را ثبت خاطرات دانش آموزان و معلمان از روند آموزش در دوران قرنطینه بیماری کرونا، با استفاده از شبکه آموزشی شاد عنوان کرد و گفت: به دنبال آن هستیم تا جلوه‌های ویژه معلمی، فداکاری و ایثار مردم و فرهنگیان در امر آموزش را در بحران‌هایی همچون سیل، زلزله، جنگ و یا مناطق جغرافیایی خاص را به نمایش بگذاریم.

وی گفت: موضوعات فراخوان این جشنواره، آموزش از راه دور، آموزش در شبکه شاد، آموزش در دوران قرنطینه و جلوه‌های خاص ارتباط و آموزش در شرایط بحران کرونا است.

خادمی با بیان اینکه آثار ارسالی شرکت کنندگان در این جشنواره باید در قالب عکس و فیلم باشد، گفت: در بخش عکس هر شرکت کننده می‌تواند سه قطعه عکس جدا و یا یک مجموعه عکس ۳ تا ۵ قطعه‌ای که از نظر موضوع مرتبط با یکدیگر هستند را ارسال نماید.

رئیس اداره فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش فارس، افزود: در بخش فیلم نیز هر شرکت کننده می‌تواند یک قطعه فیلم یک تا سه دقیقه‌ای را که با موبایل یا دستگاه‌های فیلمبرداری تهیه شده است، تا پایان خرداد ماه ۹۹ ارسال نماید.

وی گفت: این جشنواره در سه بخش دانش آموزی، فرهنگیان و آزاد برگزار می‌شود که شرکت کنندگان در بخش عکس می‌توانند آثار خود را از طریق شبکه شاد به شناسه jashnvareh2 @ با ذکر مشخصات ارسال کنند.

خادمی همچنین گفت: در بخش فیلم نیز آثار شرکت کنندگان از طریق شبکه شاد به شناسه jashnvareh1 @ با ذکر مشخصات (نام و نام خانوادگی – کد ملی – نام مدرسه – شهر – استان – نام اثر) قابل دریافت است.

رئیس اداره فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش فارس یادآوری کرد: جوایز نفرات برگزیده کشوری در بخش دانش آموزی: گوشی هوشمند دانش آموزی - تبلت - فلش و… است و در بخش فرهنگیان و آزاد نیز جایزه نقدی از ۶ میلیون ریال تا ۲۰ میلیون ریال – پاور بانک – مودم و… در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، در قطب ۲ معاونین پرورشی و تربیت بدنی، کارشناس مسئولان و کارشناسان فرهنگی و هنری اردوها و فضاهای پرورشی و مدیران کانون‌های فرهنگی تربیتی استان؛ ادارات آموزش و پرورش آباده، بوانات، اقلید، درودزن، سرچهان، ارسنجان، پاسارگاد، مشهد مرغاب، سده، خرمبید، کامفیروز، عشایر سیار و فرگ حضور دارند.



تاریخ انتشار : 22 خرداد 1399, 09:45



» اخبار مرتبط:

  • آموزش و پرورش بویراحمد صاحب رتبه برتر کشوری شد
  • کسب 8 رتبه توسط معلمان و دانش آموزان کهگیلویه وبویراحمدی در طرح پرسش مهر
  • شرایط شرکت درجشنواره جلوه‌های معلمی در دهدشت اعلام شد
  • مدیر آموزش و پرورش گچساران: ویژه‌ برنامه‌های اجرایی هفته معلم را تشریح کرد
  • 2انتصاب در اداره کل آموزش وپرورش کهگیلویه وبویراحمد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟