مشروح اخبار


» هجوم سنگین ملخ صحرایی به قیروکارزین



راک نیوز/ مدیر جهاد کشاورزی قیروکارزین از هجوم سنگین و بی سابقه ملخ صحرایی به مزارع و باغ‌های این شهرستان خبر داد و گفت: در دو دهستان هنگام و زاخرویه از بخش مرکزی قیرو کارزین عملیات مبارزه به سرعت در حال انجام است. 

مهدی همتی شنبه 3 خرداد در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به ریزش متعدد دسته‌های بزرگ ملخ صحرایی از 31 اردیبهشت، افزود: عملیات مبارزه با موج جدید ملخ صحرایی تاکنون در بیش از ۳۵۰ هکتار از مناطق آلوده با مشارکت کشاورزان و باغداران انجام شده است. 
او با تاکید بر وسعت اراضی در معرض خطر، عنوان کرد: نزدیک به ۱۵۰ نفر از بهره برداران با دریافت بیش از ۲۸۰ لیتر سم به وسیله ادوات و سمپاش‌های شخصی مبارزه را انجام داده‌اند که با توجه به مسائل فنی در این حوزه احتمال نیاز به سمپاشی دوباره نیز وجود دارد. 
همتی با بیان اینکه ملخ‌های ریزش کرده بال دار و نا بالغ هستند، عنوان کرد: این ملخ‌ها برای رشد و بلوغ نیاز غذایی بالایی دارند و به شدت گرسنه بوده از این رو هیچ محصول کشاورزی از تعرض و خطر آن مصون نیست.
به گفته او، گروه زیادی از محصولات زراعی مانند گوجه فرنگی، بادمجان، آفتاب گردان و محصولات باغی مانند نحیلات و انواع مرکبات در مناطق مذکور در معرض آسیب هستند که تاکنون با سرعت العمل اکیپ‌های جهاد کشاورزی و باغداران منطقه خسارت به حداقل مقدار ممکن رسیده است. 
همتی ضمن تشکر از همکاران درگیر مبارزه با ملخ صحرایی، بیان کرد: در سال زراعی جاری بیش از ۱۸ هزار و ۵۰۰ هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی، باغ‌ها و مزارع برای ردیابی ملخ صحرایی در این شهرستان پایش و در ۶۶۷ هکتار مبارزه شیمیایی انجام شده است.
او ادامه داد: برای سطوح سمپاشی شده بیش از ۷۸۰ لیتر سم به صورت کاملا رایگان تهیه و در اختیار بهره برداران قرار گرفته که با توجه به وضعیت موجود سموم مورد نیاز افزایش خواهد یافت. 
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین تاکید کرد که کشاورزان و باغداران نسبت به بازدید مزارع و باغ‌های خود به شکل مستمر اقدام کنند. همچنین برای مبارزه، سمپاش‌های خود را آماده به کار داشته باشند. 



تاریخ انتشار : 3 خرداد 1399, 09:21



» اخبار مرتبط:

  • رئیس جهاد کشاورزی گچساران:بیش از شش هزار هکتار از زمین‌های گچساران زیر کشت محصولات زراعی رفت
  • مدیر جهادکشاورزی شهرستان گچساران:بیش از 11 هزار تن ذرت از مزارع گچساران برداشت می‌شود
  • 140 هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد زیر کشت رفت
  • حمله عجیب ملخ‌های صحرایی به دشت مازاوی در شهرستان میناب
  • فرمانده قرارگاه مبارزه با آفت ملخ‌های مهاجر در کهگیلویه وبویراحمد معرفی شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟