“بلومبرگ” با انتشار این گزارش نوست ، دکتر “کیو هایبو” پزشک کارشناس دارویی عضو کمیسیون بهداشت ملی چین در مصاحبهای با تلویزیون دولتی چین از رفتار متفاوت و خطرناک ویروس کرونا در منطقه شمال شرق چین خبر داده و گفته بیماران مبتلا به کرونا در این منطقه از چین دوره نهفتگی و زمان بیماری طولانیتری را در مقایسه با موج نخست اپیدمی و بیماران شهر ووهان چین، تجربه میکنند.
همچنین به گفته این پزشک متخصص چینی مبتلایان به ویروس کرونا در این منطقه از چین همگی تنها دارای علایم تنفسی هستند و دیگر علایم از قبیل قلبی، کلیوی و گوارشی در آنها دیده نشده است.
دکتر هایبو که پیشتر به عنوان پزشک متخصص برای مهار اپیدمی کرونا به شهر ووهان اعزام شده بود، گفت: ” در طول دو هفته گذشته ۴۶ مورد جدید در این ۲ استان گزارش شده است که در سه شهر ” شولان”، “جیلین” و “شنگ یانگ” در دو استان گسترش یافته است.”
دولت چین از زمان شیوع موج جدیدی از ابتلا به ویروس کرونا این ۲ استان را با جمعیتی بالغ بر ۱۰۰ میلیون نفر در قرنطینه قرار داده است.
همچنین گزارشهای اولیه حاکی است نخستین ناقلان جدید ویروس کرونا در این منطقه از چین از کشور روسیه به این ۲ استان چین آمدهاند.