عضو کمیسیون عمران مجلس در واکنش به تصویب افزایش ۶۵ درصدی قیمت بلیط هواپیما در شورای عالی هواپیمایی تاکید کرد: در این خصوص هیچ هماهنگی با مجلس صورت نگرفته است و افزایش قیمت بلیط هواپیما بدون هماهنگی با مجلس غیر قانونی است.
محمد دامادی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت در واکنش به تصویب افزایش ۶۵ درصدی قیمت بلیط هواپیما در شورای عالی هواپیمایی تاکید کرد: در این خصوص هیچ هماهنگی با مجلس صورت نگرفته است.
نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب افزود:دولت باید حمایت های لازم از هواپیمایی را داشته باشد تا ایرلاین ها بتواند هزینه های خود را تامین کنند.
دامادی با تاکید بر لزوم حمایت دولت از ایرلاین ها ضروری است، افزود: حمایت از ایرلاین ها وظیفه دولت و اگر دولت در این خصوص کوتاهی می کند، مردم نباید هزینه ان را پرداخت کنند.
وی ادامه داد: به نظر می رسد مسئله و مشکل اصلی در خصوص تامین ارز هواپیمایی و ایرلاین ها نوساناتی است که در بازار ارز به وجود آمده است.
دامادی با اشاره به این که مسئول مستقیم وضعیت فعلی در بازار ارز دولت است، تاکید کرد:دولت با سوء مدریت در بازار ارز خود باعث بروز چنین مشکلاتی شده است اما امروز هزینه بی تدبیری ها و سو مدیریت های دولت از جیب مردم پرداخت می شود.
این نماینده مجلس افزایش قیمت بلیط های هواپیمایی را عاملی در افزایش استفاده از وسایل حمل و نقل جاده ای اعلام و تصریح کرد: با افزایش قیمت بلیط هواپیما تمایل و توجه مردم به استفاده از وسایل حمل و نقل جاده ای افزایش می یابد و این مسئله افزایش مرگ و میر را در پی دارد.
دامادی با اشاره به این که افزایش قیمت بلیط هواپیما با توجیه تامین هزینههای ایرلاینها منطقی نیست ، گفت:مشکل ایرلاین ها باید از طریق حمایت دولت حل شود نه از طریق تحمیل هزینه به مردم.
عضو کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: مجلس به خصوص کمیسیون عمران به طور جدی مسئله افزایش قیمت بلیط هواپیماها را رصد خواهد کرد چرا که این افزایش قیمت بر افزایش تعرفه و قیمت دیگر وسایل حمل و نقل نیز تاثیر می گذارد
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر