مشروح اخبار


» فرماندار سپیدان: در سال جهش تولید مشکلات پرورش‌دهندگان ماهی را رفع می‌کنیم



 فرماندار سپیدان با بیان اینکه این شهرستان در تولید ماهی رتبه نخست را در بین ۳۶ شهرستان استان به خود اختصاص داده است، گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته در سال جهش تولید مشکلات این بخش اقتصادی را رفع می‌کنیم.

به گزارش راک نیوز از مرکز استان فارس ؛ جمال جوادی جهرمی دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی کشاورزی شهرستان سمیدان که به منظور بررسی مشکلات مجتمع پرورش ماهی ‌در روستای رودشیر برگزار شد افزود: سالانه بیش از سه هزار و ۵۰۰ تن ماهی سردآبی در  شهرستان سپیدان تولید می شود که قصد داریم با برنامه ریزی، ظرفیت تولید ماهی در سپیدان را به بیش از چهار هزار تن در سال برسانیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۲۷ جایگاه پرورش ماهی سردابی در شهرستان سپیدان فعال است که این تعداد با تولید سالانه بیش از سه هزار و ۵۰۰ تن ماهی قزل آلا ۴۵ درصد نیاز استان را تامین می کنند.
فرماندار سپیدان همچنین با بیان اینکه با احداث مجتمع پرورش ماهی رودشیر ظرفیت تولید شهرستان را به بیش از چهار هزار تن افزایش خواهد داد، اضافه کرد: تلاش برای رفع موانع این مجتمع با هدف تحقق جهش تولید امری ضروری است که این امر توجه ویژه دستگاه های مربوط را می طلبد.
در این جلسه مسایل ومشکلات پروژه احداث مجتمع پرورش ماهی روستای رودشیر ‌و طرح پمپاژ اراضی شیبدار این منطقه بررسی و تصمیمات لازم در این خصوص اتخاد شد.
سپیدان به مرکزیت اردکان از شهرستان های شمال غربی فارس است. 



تاریخ انتشار : 22 اردیبهشت 1399, 09:06



» اخبار مرتبط:

  • تولید سالانه 17 هزار تن ماهی در کهگیلویه و بویراحمد
  • سرانه مصرف ماهی در کهگیلویه و بویراحمد ۶/۵ کیلو است
  • مدیر شیلات استان کهگیلویه و بویراحمدخبر داد:تولید 17هزار تن ماهی سرد آبی در سال 1396
  • 32 طرح پرورش ماهی کهگیلویه و بویراحمد به بانک معرفی شد/جزییات
  • تولید سالیانه حدود ۱۴ هزار تن ماهی در استان
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟