مشروح اخبار


» جدید ترین و آخرین اخبار کرونا در کهگیلویه و بویراحمد



مسئول اکیپ اعزامی سازمان انتقال خون به دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد: ویروس کرونا به هیچ عنوان از خون و فرآورده های خونی منتقل نمی شود.

به گزارش راک نیوز؛ اسماعیل جعفری؛ مسئول اکیپ اعزامی سازمان انتقال خون به دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور و ایجاد شرایط قرنطینه خانگی وکاهش مراجعات مردم،  با کمبود خون و فرآورده های خونی مواجه شدیم.

 وی تصریح کرد:  بر اساس قوانین ابلاغی ستاد ملی مبارزه با کرونا، تمام پروتکل های بهداشتی برای انتقال خون رعایت می شود و ما به مردم این اطمینان را می دهیم که هیچ مشکل و خطری آنها را برای  اه‍دای خون تهدید نمی نماید.

جعفری تاکید کرد: باید بگوییم ویروس کرونا به هیچ عنوان از خون و فرآورده‌های خونی منتقل نمی‌شود و برای اهدا کنندگان و گیرندگان خون مشکلی به وجود نمی آید. 

وی اظهار کرد: پزشک حاضر سازمان انتقال خون تمام شرایط جسمانی اهدا کنندگان و سوابق بیماری ایشان را بررسی می نماید تا برای اهدای خون ، اطمینان حاصل شود.

مسئول اکیپ اعزامی سازمان انتقال خون خاطر نشان کرد: با توجه به وجود بیماران تالاسمی، هموفیلی و انجام اعمال جراحی در مراکز درمانی .نیاز به خون در تمام طول سال احساس می شود، لذا از مردم تقاضا داریم افرادی که شرایط جسمانی خوبی دارند خون خود را اهدا نمایند تا جان بیماران نیازمند حفظ شود‌‌.

*****************************************************

در چهارمین روز از هفته سلامت 99؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به همراه مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع و مدیر روابط عمومی دانشگاه با فرمانده نیروی انتظامی استان، شهردار یاسوج و رئیس جمعیت هلال احمر کهکیلویه و بویراحمد دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان؛ دکتر پرویز یزدانپناه با اشاره به اینکه چهارمین روز از هفته سلامت با عنوان "هماهنگی و همکاری بین بخشی در مقابله با کرونا" نامگذاری است، گفت: بی شک لازمه کنترل، مبارزه و مقابله با بیماری کرونا، همکاری بین بخشی و مشارکت بیشتر مردم در رعایت توصیه‌های بهداشتی و اجرای صحیح طرح فاصله‌گذاری هوشمند است.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی باید آحاد جامعه نسبت به آموزش‌های وزارت بهداشت توجیه می شدند که خوشبختانه با فرماندهی استاندار محترم و همکاری معاونان استاندار، فرمانداران و نهادهایی چون سپاه، صدا و سیما ،هلال احمر، شهرداری ها، نیروی انتظامی و  سایر سازمان ها و ادارات، خوشبختانه همدلی، همکاری و فرهنگ سازی صحیح و موثری را شاهد بودیم.

دکتر یزدان پناه ضمن تقدیر از همکاری گسترده مسئولین در مهار کرونا، ابراز داشت: امنیت و سلامت مهمترین ارکان زندگی مردم است و لازم می دانم از نیروی انتظامی استان به خاطر زحمات زیادی که در سال گذشته و ابتدای سالجاری در جهت سلامت مردم متحمل شدند و در تمام مشکلات در کنار ما بودند تشکر کنم.

وی یادآور شد: در بهداشت، درمان و سلامت جامعه با هیچ کس تعارف نداریم و صادقانه تلاش می کنیم تا زندگی مردم به روال طبیعی خود بازگردد. از مردم نیز انتظار داریم که همچون گذشته دانشگاه علوم پزشکی و جامعه بهداشت و درمان را یاری نمایند و با رعایت توصیه های بهداشتی، سلامت جامعه را تضمین نمایند.

 

جدید ترین و آخرین اخبار کرونا در کهگیلویه و بویراحمد

 

جدید ترین و آخرین اخبار کرونا در کهگیلویه و بویراحمد

 

جدید ترین و آخرین اخبار کرونا در کهگیلویه و بویراحمد

 

جدید ترین و آخرین اخبار کرونا در کهگیلویه و بویراحمد

 

جدید ترین و آخرین اخبار کرونا در کهگیلویه و بویراحمد

 

جدید ترین و آخرین اخبار کرونا در کهگیلویه و بویراحمد

 

جدید ترین و آخرین اخبار کرونا در کهگیلویه و بویراحمد

 

جدید ترین و آخرین اخبار کرونا در کهگیلویه و بویراحمد

 

جدید ترین و آخرین اخبار کرونا در کهگیلویه و بویراحمد

 

************************************************

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا از مرکز بهداشت روستای بنستان این شهرستان بازدید و فعالیت های همکاران را از نزدیک مشاهده و به نقاط قوت و ضعف آن ها پرداخت.

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا؛ مهندس ظفر پریسای گفت: در بازدید از مرکز بنستان و با توجه به آمار مبتلایان به بیماری کوید 19 در این روستا نشان می دهد که همکاران در این مرکز به خوبی و به جد برای جلوگیری از شیوع بیماری تلاش کرده اند.

 

وی افزود: مرکز بنستان از لحاظ نیروی انسانی مرکز قابل قبولی در این شهرستان می باشد فلذا کارکنان در این بخش از بهداشت و درمان علاوه بر خدمت رسانی به مردم به صورت صحیح و با رعایت پروتکل های بهداشتی در این بحران این خدمات را نیز باید در سامانه یکپارچگی بهداشتی( سیب) به ثبت برسانند.

 

مهندس پریسای اذعان داشت: مسئول مرکز مشکلات را برای مسئولین شبکه ارسال نماید و همکاران در ستاد موظف به پیگیری به جد و رفع این مشکلات هستند.

 

 

***************************************************

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا از مرکز بهداشتی میمند شهرستان بازدید کرد.

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا؛ مهندس ظفر پریسای گفت: در بازدید از مرکز بهداشتی روستای میمند فعالیت همکاران در این بخش را در زمینه کرونا ویروس (vovid 19 ) و خدمت رسانی به مردم پیگیری نمودیم.

 

وی افزود: مرکز میمند به دلیل فاصله زیاد با مراکز شبانه روزی در مرکز شهرستان و بخش پاتاوه به جمعیت بیشتری نسبت به دیگر مراکز خدمت می رساند فلذا مشکلات این مرکز در اسرع وقت به جد باید پیگیری شود و تمام وسایل مورد نیاز بخش از بهداشت و درمان دنا باید تهیه و به همکاران تحویل داده شود.

 

پریسای اذعان دشت: کارکنان در این مرکز با کم ترین امکانات، بیشترین خدمات را در سامانه ثبت می کنند که نشان از فعالیت خوب و قابل قبول همکاران این مرکز در سطح شهرستان می باشد.

 

به گزارش وبدا؛ بازدید از مراکز و خانه های بهداشت در روزهای آتی در برنامه عملیاتی تیم ستادی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دنا قرار دارد .

******************************************************

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد گفت: مشمولان اعزام به خدمت سربازی از نظر علایم ابتلا به کووید 19 غربالگری شدند.

 

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهید دامیده شهرستان بویراحمد؛ دکتر محمد یزدان پناه اظهار داشت: در دومین و سومین روز از هفته سلامت، تمامی مشمولان اعزام به خدمت سربازی، حوزه نظام وظیفه ی استان (500 نفر)، توسط مرکز بهداشت بویراحمد، از نظر علائم ابتلا به کووید 19 غربالگری شدند.

 

 

 

محمد یزدان پناه، افزود: خوشبختانه هیچکدام از مشمولین ذکر شده، علایم ابتلا به کووید 19 را نداشتند.

جدید ترین و آخرین اخبار کرونا در کهگیلویه و بویراحمد

 

جدید ترین و آخرین اخبار کرونا در کهگیلویه و بویراحمد

 ****************************************************
محمد طاهر طیب‌زادگان امروز در نشست شورای سلامت شهرستان اظهار داشت: اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند حساسیت مردم در مقابله با کرونا را کاهش داد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه گفت: همان طور که پیش‌بینی کردیم پس از شکست هیمنه قرنطینه مردم فاصله‌گذاری را جدی نگرفته و آن را رعایت نکردند.

طیب‌زادگان بیان کرد: این در حالی است که در برخی از استان‌ها منحنی کرونا رو به پیشرفت است و می‌طلبد فاصله‌گذاری هوشمند را بیشتر پیگیری و رعایت کنیم.

وی با اشاره به مصوبه شورای سلامت در خصوص بازگشایی صنوف کم خطر گفت: این کار انجام شد و اتفاقا برخی از این اماکن و کسب و کارها موجب شلوغی و ازدحام جمعیت شدند.

این مسؤول ادامه داد: در هیچ جای دنیا سیر این بیماری و احتمال فروکش کردن آن وجود ندارد و باید این را یاد بگیرم چگونه با کرونا زندگی کنیم و با رعایت اصول بهداشتی باید کم کم یاد بگیریم با کرونا زندگی کنیم و حداقل‌ها را رعایت کنیم.

طیب‌زادگان تصریح کرد: موارد جدیدی که گزارش می‌شود توصیه‌های بهداشتی و اصول فاصله‌گذاری هوشمند را رعایت نکرده و در مراسمات خانوادگی شرکت داشتند و متاسفانه مبتلا شدند.

وی افزود: بی‌خیالی مردم و شرکت در تجمعات و شلوغی کنترل این بیماری را سخت‌تر می‌کند.

طیب‌زادگان با بیان اینکه مقابله با کرونا یک مسؤولیت همگانی است و همه نهاد ها و سازمان‌ها و مردم باید همکاری بیشتر داشته باشند، اضافه کرد: علاوه بر رعایت اصول بهداشتی فاصله‌گذاری اجتماعی ضروری است.


وی با انتقاد از عملکرد برخی رسانه‌ها در شرایط کرونا، رعایت انصاف را از اصول خبری دانست و گفت: رسانه‌ها باید ضمن رعایت انصاف واقعیات را انعکاس دهند.

طیب‌زادگان با بیان اینکه توجه و تمرکز ما بر کنترل بیماری و نه پرداختن به حواشی رسانه‌هاست، از رسانه‌ها خواست به جای پرداختن به حواشی وارد میدان شده و به مردم چگونگی رعایت اصول بهداشتی و کنترل کرونا را اموزش دهند.

وی در خصوص آمار مبتلایان به کرونا در روستای کلایه گفت: در روزهای گذشته مواردی از این روستا گزارش شده و از همه آن‌ها تست‌های لازم گرفته شد. افرادی که تست آن‌ها مثبت اعلام و علایم بیماری را داشتند در نقاهتگاه و بخش‌های مشخص تحت نظر هستند.

وی با اشاره به نگرانی های مردم این روستا گفت: بلافاصله از همه افرادی که با این افراد ارتباط داشتند نیز تست‌های لازم گرفته شده و برخی از افراد نیز در نقاهتگاه‌ها حضور دارند و شرایط تحت کنترل است.
************************************************
 سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنده گفت: متاسفانه در مراسم عروسی به دلیل رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی، پنج عضو یک خانواده به بیماری کرونا مبتلا شدند.
نور محمد نعمتی افزود: تا کنون از ۲۲۳ فرد مشکوک به کرونا تست گرفته شد و جواب آزمایش ۲۱۸نفر را دریافت کردیم که از این تعداد چهارده نفر مبتلا به کرونا هستند.
فرماندار شهرستان لنده نیز با بیان اینکه متاسفانه اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند از سوی مردم چندان جدی گرفته نمی‌شود، گفت: در مراسمات عزا و عروسی نکات بهداشتی و فاصله گذاری هوشمند باید رعایت شود.
خدادوست موسوی اضافه کرد: از ۱۴ فرد مبتلا به کرونا در شهرستان لنده تا کنون پنج نفر بهبود یافتند.

************************************************
فرماندار کهگیلویه با اشاره به وضعیت مناسب کنترل ویروس کرونا در شهرستان گفت: در فضای مجازی و پایگا‌های خبری، شایعاتی مبنی بر اینکه افراد زیادی در روستای کلایه سفلی به ویروس کرونا مبتلا شده اند منتشر شد که بر اساس بررسی‌های انجام شده، این شایعات کذب است.
علیرضا اتابک افزود: روز‌های گذشته یکی از اهالی این روستا برای دید و بازدید به منزل دخترش در شهر چرام رفت و به این ویروس مبتلا شد و بر اساس آزمایشات مختلف، مشخص شد که خانواده ۶ نفره وی نیز به این بیماری مبتلا شدند.
وی ادامه داد: به محض اطلاع از وضعیت این خانواده، همه افراد خانواده به مرکز نقاهتگاه شهر دهدشت منتقل شدند و در این مرکز تحت مراقبت پزشک عمومی و متخصص هستند، که حال عمومی این خانواده کاملا خوب است.
اتابک با اشاره به دیگر اقدامات انجام شده در خصوص انجام آزمایش از افراد مرتبط با این خانواده بیان کرد: از همه افرادی که با این خانواده در ارتباط بودند تست‌های لازم گرفته شد و مشخص شد که یک خانواده دیگر در روستا به این ویروس مبتلا هستند و همه اعضای آن خانواده هم به مرکز نقاهتگاه دهدشت منتقل شدند.
گفتنی است اوضاع تحت کنترل است و روزانه دوبار معابر این روستا ضد عفونی می‌شود.

روستای کلایه سفلی از توابع شهرستان کهگیلویه در فاصله حدود پانزده کیلومتری شهر دهدشت مرکز این شهرستان قرار دارد.
************************************************
، با حضور مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد اقلام بهداشتی تولیدی کارگاه‌های وابسته به اوقاف و امور خیریه استان به کادر درمانی و خادمان سلامت بیمارستان شهید جلیل اهدا شد.

حجت‌الاسلام جنتی در این مراسم گفت: این کار خیرخواهانه برای مراقبت از کادر درمانی ادامه دارد.

در ادامه هم دکتر جاودان‌سیرت  رئیس بیمارستان شهید جلیل یاسوج گفت: نقش دعا و کمک‌های خیر خواهانه برای کادر درمانی ایجاد انگیزه کرده است.

 

وی تصریح کرد: اگر چه موفقیت‌های کادر درمانی و مجموعه مدیریت بیماری کرونای استان در کشور چشمگیر بوده اما ظاهرا مردم این روزها توصیه‌های بهداشتی را برای جلوگیری از خسارات جبران ناپذیر احتمالی این بیماری چندان جدی نگرفته‌اند چرا که شاهد افزایش بیماران و افزایش  بستری مبتلایان هستیم.

وی در پایان با بیان اینکه مردم توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنند، بر ماندن افراد در خانه تاکید کرد.

 
************************************************
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه در خصوص سلامت مردم با کسی تعارف نداریم، گفت: اگر عده‌ای از مردم رعایت نکنند و سلامت خود و دیگران را به خطر بیندازند با خاطیان براساس قانون برخورد می شود.

حسین کلانتری در نشست ستاد مقابله و پیشگیری از کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این بیماری یک مقابله نابرابر است، اظهار داشت: تنها راه نبرد مراقبت و پیشگیری است.

 

وی با اشاره به اینکه در یک برهه مردم خوب رعایت کردند و دستگاه های مختلف نیز تلاش های زیادی انجام دادند، گفت: ما مرحله ای سخت را پشت سر گذاشتیم اما اکنون از نظر مردم حساسیت قبل از بین رفته است و این برداشت خطرناک است.

 

استاندار بیان کرد: دستگاه ها و اصناف برای ادامه فعالیت خود باید در سامانه سلامت ثبت نام کنند و ارائه مجوزها منوط به رعایت پروتکل های بهداشتی است.

 

کلانتری افزود: کد گرفتن های صنوف به این معنی نیست که مجوز فعالیت داشته باشند بلکه همه باید به اجرای پروتکل ها توجه داشته باشند.

 

وی با بیان اینکه در فاصله گذاری اجتماعی شاید محدودیت ها سختی داشت اما تکلیف افراد کاملا مشخص بود، گفت: فاصله گذاری هوشمند با حساسیت بیشتری همراه است و مسئولیت در این مرحله سخت تر می شود و وقتی می خواهیم شغل و کار داشته باشیم و کرونا هم باشید موظف به رعایت پروتکل ها هستیم.

 

نماینده عالی دولت در استان، اظهار داشت: اکنون قرار بر بازگشایی هیچ پارک و منطقه گردشگری نیست و مردم در صورت نداشتن کار ضروری همچنان در خانه ها بمانند.

 

وی گفت: در حال حاضر عشق و حرارتی که برای ورود به مساجد و حرم امام رضا(ع) است در هیچ جای دیگر وجود ندارد اما این اماکن همچنان تعطیل هستند.

 

کلانتری با بیان اینکه مردم استان در روزهای گذشته خوب رعایت می کردند، عنوان کرد: اما این روزها خیلی ها در شهر یاسوج رعایت نمی کنند.

 

کلانتری خطاب به مسئولان برای اطلاع رسانی در خصوص وضعیت بیماری کرونا در استان، ابراز کرد: وضعیت ها با هم فرق می کنند و افراد متخصص و کارشناسان این مسئله باید به صورت شفاف وضعیت سفید، زرد، نارنجی یا قرمز را برای مردم مشخص کنند تا آنها تکلیف خود را بدانند.

 

وی از برگزاری جشن های عروسی و مراسم های خاکسپاری در استان گلایه کرد و افزود: خیلی از بزرگان کشور در این ایام جان خود را از دست دادند اما ۱۰ نفر هم در مراسم ختم آنها شرکت نکرد اما در این استان مسئله جور دیگری است و در یک مراسم ختم هزاران نفر شرکت می کنند و با یک تشییع جنازه جان افراد بسیاری را به خطر می اندازند‌.

 

کلانتری به وضعیت حاد دو پزشک چینی به علت درگیری با ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: در یکی از شهرهای استان یک نفر موجب آلودگی ۱۶ نفر می شود و متعجبم که چرا افراد هنوز پروتکل ها را رعایت نمی کنند.

 

وی خواستار کنترل و مدیریت ارتباطات مردم شد و تصریح کرد: ما هم در غم کسانی که جان خود را از دست می دهند شریک هستیم ولی این بی احتیاطی ها وضعیت استان را خطرناک می کند و به طور قطع با افراد خاطی براساس قانون برخورد می کنیم.

 

کلانتری با تاکید بر اینکه سلامت مردم شوخی بردار نیست، گفت: جهش ویروس و تغییر شکل آن خطرناک است و باید بیش از گذشته مراقبت کنیم.

 

وی خواستار آگاهی بخشی به مردم جهت توجه بیشتر به حفاظت شخصی و رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی رسانه ها شد.

 

کلانتری به برگزار کنندگان جشن های عروسی هم تذکر داد و گفت: ما نیز خواستار دیدن شادی و نشاط هم استانی های خود هستیم اما این رفتارها و در این روزها اصلا پذیرفتنی نیست.

 

وی گفت: حکومت در مقابل سلامت مردم مسئولیت دارد و ما را مجبور به برخورد  نکنید و با ماندن در خانه ها به قطع زنجیره کرونا کمک کنید.

 

 

کلانتری از نبود بعضی از مدیران در جلسات گلایه کرد و اظهار داشت: مدیرانی که شخصا در جلسات حضور نمی یابند از اتاق هایشان بیرون آیند و در چنین جلسات مهمی که مربوط به سلامت و جان مردم است شرکت کنند و این رفتارها قابل توجیه نیست.

 

کلانتری از راه اندازی پویش کمک های مومنانه به تاسی از فرمایشات مقام معظم رهبری خبر داد و گفت: با ورود خیرین و نیکوکاران در این خصوص  سفره های نیازمندان در روزهای ماه مبارک رمضان خالی نمی ماند.

 

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر تامین نیازهای مردم از طریق خرید اینترنتی تاکید کرد.

*********************************************
مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کهگیلویه گفت: هشتمین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان کهگیلویه با "محوریت کرونا ویروس" و پنجمین جلسه سالجاری این شورا در دهدشت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه؛ دکتر محمد طاهر طیب زادگان در این زمینه تصریح کرد: در این جلسه که با حضور ادارات عضو، معاون اجرایی مرکز بهداشت استان و جمعی از کارشناسان ستادی این مرکز به ریاست فرماندار شهرستان برگزار شد ضمن تاکید بر رعایت جدی و اصولی طرح فاصله گذاری هوشمند توسط مردم، در خصوص چگونگی اجرای مصوبات جلسه قبل شورا بحث و برسی لازم صورت گرفته و نسبت به وضعیت کنونی شهرستان کهگیلویه در زمینه مقابله با بیماری کرونا توضیحات کارشناسان مربوطه ارائه شد.

 

طیب زادگان ادامه داد: در این جلسه مقرر شد کلیه صنوف شهرستان باید در سامانه سلامت وزارت بهداشت ثبت نام نموده و نسبت به دریافت کد رهگیری و پیوست بهداشتی صنف خود اقدام نمایند در غیر اینصورت توسط گشت های نظارتی و مشترک ادارات ناظر تعطیل و یا پلمب شده و به دادسراط عمومی و انقلاب شهرستان معرفی خواهند شد.

وی افزود: صنوف پر خطر از جمله رستوران ها، تالارها، آرایشگاهها، باغ های تفریحی و کلیه اماکن گردشگری و سیاحتی همچنان مجوز فعالیت نداشته و همچنین مردم نیز از برگزاری مناسبات شادی و سوگواری که مستلزم حضور جمبی افراد می باشت به جد خودداری نمایند.

طیب زادگان اظهار داشت: در این جلسه مقرر شد پلیس راهور با بررسی هاط کارشناسی و به کمک شهرداری نسبت به شناسایی و مسدود نمودن مسیرهایی که منتهی به میدان مرکزی شهر دهدشت شده و موجب ایجاد ترافیک در این قسمت از شهر میشوند اقدام نماید.

وی با اشاره به این مهم که شهرداری می بایست روزانه معابر عموی را ضد عفونی کرده و با کمک نزروی انتظامی مانع از فعالیت دکه های ثابت و سیار در این معابر شود، افزود: آرامستان ها به طور عام همچنان توسط شهرداری تعطیل باشند و مراسمات خاکسپاری به صورت محدود و با نظارت متولیان صورت پذیرد.

وی در پایان اظهار داشت: در این جلسه مقرر شد دستگاههای اجرایی در گام دوم فاصله گذاری اجتماعی یعنی همان فاصله گذاری هوشمند می بایست با جدیت و فعالیت دو چندان وظایف مربوط به خود را انجام داده در غیر این صورت یا مشاهده سهل انگاری در انجام وظیفه، به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان معرفی خواهند شد.



تاریخ انتشار : 4 اردیبهشت 1399, 12:36



» اخبار مرتبط:

  • ضروریت ثبت نام مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در سامانه غربالگری الکترونیکی کرونا ویروس
  • معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد:شهرنشینان، روستاها را به عنوان یک پناهگاه امن تلقی نکنند
  • امار مبتلایان به کرونای کهگیلویه و بویراحمد در بیستمین روز از فروردین ماه
  • ابتلای یکی از کادر مانی برازجان به ویروس کرونا
  • هفتمین جلسه شورای سلامت شهرستان کهگیلویه برگزار شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟