مشروح اخبار


» آخرین اخبار استان کهگیلویه و بویراحمد



برخی ادارات کهگیلویه و بویراحمد به دستورالعمل استاندار در خصوص پیشگیری از انتشار ویروس کرونا بی‌توجهی می‌کنند.


به گزارش راک نیوز" از یاسوج همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور و به تبع در استان کهگیلویه و بویراحمد این روزها مردم بیش از همیشه رعایت دستورات و نکات بهداشتی می‌کنند.

استفاده از ماسک در اماکن عمومی و ضد عفونی کردن روزانه داخل خودروها و اتاق کار و همچنین ضد عفونی فروشگاه‌ها و نانوایی‌ها و سایر اماکن؛ کار این روزهای بیشتر مردم استان کهگیلویه و بویراحمد شده است.


 استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در آخرین نشست ستاد پیشگیری از کرونا خطاب به دستگاه‌های اداری از آن‌ها خواست که در هنگام مراجعه ارباب رجوع مواد لازم از جمله ژل و الکل و مواد ضد عفونی کننده در دسترس قرار دهند.

وی همچنین از روسای ادارات خواست تا برای کارکنان زیر مجموعه خود مواد لازم ضد عفونی و ماسک و دستکش و سایر ملزومات تهیه کنند.

 از ادارات استان گزارش می‌رسد که بسیاری از دستگاه‌های اداری اقدام به چنین کاری کرده و در برخی دیگر از ادارات هنوز خطر شیوع و انتشار ویروس کرونا جدی گرفته نشده و حتی مواد لازم در دسترس کارکنان قرار نگرفته است.

این در حالی است که استاندار کهگیلویه و بویراحمد در یکی دو هفته اخیر با گفتار و رفتار خود از جمله ترک برنامه روز درختکاری به دلیل عدم رعایت دستورات بهداشتی مبنی بر برگزار نشدن هرگونه تجمعی نشان داده که نسبت به موضوع پیشگیری از انتشار ویروس کرونا و سرایت آن به مردم استان عزم جدی دارد.

به زودی اسامی این دستگاه‌ها در صورت عدم رعایت دستورالعمل استاندار از همین رسانه اعلام می‌شود./فارس
*******************************************

مسعود ظفری امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: ضدعفونی کردن معابر و بازار های شهر همچنان توسط پرسنل خدوم و زحمت کش آتش نشانی شهرداری ادامه دارد.

وی ادامه داد: از ابتدای انتشار شیوع خبر ویروس کرونا در کشور تمامی معابر پر تردد و مکان‌های عمومی شهر دوگنبدان  ضدعفونی وگند زدایی شد.

شهردار دوگنبدان عنوان کرد: تا کنون در چندین مرحله تمامی خیابان‌های پرتردد و مکان ‌های عمومی گند زدایی و  ضدعفونی شده است. 

 وی با بیان اینکه شرایط فعلی جامعه سنتی و بافت فرهنگی شهر کار را دشوارتر کرده است، گفت: از طرف دیگر نبود امکانات بهداشتی و گندزدایی کافی شرایط را برای ضدعفونی و گندزدایی معابر، مکان های عمومی در سطح شهر را دشوار خواهد کرد.

 شهردار دوگنبدان ابراز کرد: متاسفانه هیچ نهاد و ارگانی در جهت تامین وسایل ضد عفونی پاسخگو‌ نیست.

وی ادامه داد:  علاوه بر ادامه عملیات ضدعفونی در سطح شهر،کلیه فعالیتهای عمومی در پارکها و فضاهای سبز شهرداری فعالیتهای عمومی و فست فودها دوره گرده ها و سمبوسه و فلافل فروش‌های سیار تعطیل هستند.

ظفری با توصیه یه شهروندان گچساران بر رعایت اصول بهداشتی عنوان کرد: شهروندان کارهای روزمره و رفتار خود را اصلاح کنند و تردد را به حداقل ممکن برسانند.

 وی با بیان اینکه تعطیلی مدارس و مراکز آموزشی صورت گرفته اما باز با این شیوه نمی‌شود ویروس کرونا را کنترل کرد، افزود: شهروندان ترددهای خود را  در سطح شهر کاهش دهند و اگر مدارس تعطیل شده در راستای حفظ سلامتی شما و فرزندان شما بوده نه اینکه  با تعطیل شدن مدارس، دانش آموز را به بازار و تفریح ببرید و سلامت خود و فرزندانتان را به خطر بیاندازید.

 شهردار دوگنبدان خاطرنشان کرد: ضمن انتظار افزایش همکاری بین بخشی و مشارکت مردمی
و علاوه بر گندزدایی عمومی با راهکارهای علمی و دقیق و اصلاح رفتار به مقابله با کرونا برویم
و همکاران زحمت کش شهرداری را یاری بنمایید.

***************************************

سید مسعود حسینی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه به دلیل آب و هوای مطلوب هر ساله تعداد زیادی گردشگر در طبیعت باشت اقدام به برپایی چادر می کردند اظهار داشت: امسال به دلیل احتمال انتشار ویروس کرونا  برپایی چادرهای مسافران در تمام تفرجگاه های این شهرستان ممنوع شده است.

وی بیان کرد: اسکان گردشگر در مدارس، مهمانسراهای اداری و بوستان های باشت نیز تا کنترل کامل ویروس کرونا ممنوع  است.

فرماندار باشت از برنامه ریزی ساماندهی یک اکیپ برای اجرای طرح غربالگری مسافران در منطقه پل بریم این شهرستان خبر داد.

حسینی ابراز داشت: این اکیپ متشکل از کارشناسان حوزه بهداشت و درمان از چند روز آینده کار سنجش تب مسافران را آغاز می کنند.

فرماندار باشت با یادآوری اهمیت پیشگیری از انتشار ویروس کرونا و حفاظت از جان مردم از شهروندان خواست برگزاری مهمانی های خود از مسافران خارج ار شهرستان را به پس از کنترل بیماری کرونا موکول کنند.

وی  افزود: هدف از تعطیلی  مدارس و دانشگاهها افزایش حضور شهروندان و خانواده ها در منزل برای پرهیز از خطر شیوع کرونا است و مردم نباید با بی احتیاطی اقدام به برپایی برنامه هایی چون مهمانی،جشن تولد و امثال آن کنند.

حسینی ضدعفونی معابر عمومی،ساختمان های اداری و آموزشی، توزیع اقلام بهداشتی و برنامه های آموزشی در فضای مجازی را از برنامه های در حال اجرا برای پیشگیری از ویروس کرونا در باشت عنوان کرد.

تاکنون ۶ بیمار مبتلا  به ویروس کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد شناسایی شده است.

بیمارستان شهید جلیل یاسوج برای پذیرش بیماران مبتلا به کرونا در این استان اختصاص یافته است.

موارد ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور به ۴ هزار و ۷۴۷ نفر و فوت ناشی از آن به ۱۲۴ نفر رسیده و همچنین ۹۱۳نفر بهبود یافته‌اند.

****************************************
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گفت: سیستم بدن، در برابر عفونت‌ها و بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا بدن را محافظت می‌کند و نقش مهمی در جلوگیری از بروز آلرژی و انواع سرطان دارد.
عهدیه مرادی با بیان اینکه در این زمینه استفاده از چند دسته از مواد مغذی مفید است، افزود: این مواد مغذی شامل پروتئین، ویتامین A، ویتامین C و ویتامین E به همراه مواد معدنی هستند.
وی ادامه داد: هنگامی که این سیستم با عامل بیماری‌زا برخورد می‌کند پاسخ ایمنی آغاز می‌شود و در این حالت سیستم ایمنی پادتن (آنتی‌بادی)‌هایی را آزاد می‌کند که به مبارزه با پادزا (آنتی‌ژن)‌ها می‌پردازد.
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گفت: از آنجائی که اهمیت تقویت سیستم ایمنی بدن در زمان گسترش بیماری‌های واگیر بیش از پیش مشخص می‌شود، مصرف برخی غذا‌های سالم و غنی در تقویت سیستم ایمنی بدن ما بسیار مهم هستند.
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گفت: برای تقویت سیستم ایمنی بدن، باید موادی همچون سیر، سوپ مرغ، چای سبز و عسل را در رژیم غذایی قرار دهیم.
مرادی ادامه داد: گروه‌های غذایی دارای ویتامین‌های «C» و «A» سیستم ایمنی بدن را مقابل کرونا تقویت می‌کند.
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گفت: سبزی‌ها و میوه‌های رنگی سبز تیره، قرمز و نارنجی همانند هویج، گوجه و کلم دارای ویتامین «C» و روغن، کره و زرده تخم‌مرغ از جمله گروه‌های غذایی هستند که دارای ویتامین «A» هستند.
خانم مرادی گفت: املاح روی و آهن که بیشتر در گوشت‌های قرمز گاو، شتر و گوساله یافت می‌شود نیز نیاز‌های سلولی بدن را تامین و سیستم دفاعی بدن را تقویت می‌کنند.
وی افزود: مصرف روزانه منابع غذایی ویتامین C مثل مصرف سبزی و سالاد همراه با غذا، میوه‌های حاوی ویتامین C مثل پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، کیوی و سبزی‌های دارای ویتامین C مثل انواع کلم، گل کلم، شلغم، فلفل سبز و فلفل دلمه‌ای از منابع غذایی خوب ویتامین C هستند.
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گفت: به عنوان مثال مصرف روزانه یک عدد پرتقال یا دو عدد نارنگی ویتامین C مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می‌کند و هویج، کدوحلوایی و سبزی‌های سبز تیره مثل اسفناج، برگ چغندر و برگ‌های تیره رنگ کاهو هم از منابع خوب ویتامین A هستند.
مرادی افزود: کودکان زیر پنج سال، مادران باردار و سالمندان و بیمارانی که دارو‌های کورتنی مصرف می‌کنند بیشتر در معرض خطر ابتلا هستند.
وی بیان کرد: باید از خوردن غذا‌هایی که خوب پخته نشده مثل تخم مرغ عسلی و نیمرو یا کباب‌هایی که مغز پخت نشده‌اند، از خوردن غذا و مایعات در مکان‌هایی که از نظر بهداشتی مورد اطمینان نیستند، خودداری شود.
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گفت: در صورت داشتن علائم سرماخوردگی، از غذا‌های آبکی مثل سوپ و آش همراه با آب لیموی تازه، مایعات گرم و از جوانه‌های گندم، ماش و شبدر در رژیم غذایی روزانه خود استفاده کنیم.
خانم مرادی افزود: از میوه‌های حاوی آنتی اکسیدان فصل مثل انار، پرتقال‌های تو سرخ، گریپ فروت و موارد مشابه بیشتر استفاده شود.
وی بیان کرد: مصرف روزانه از جوشانده آویشن و پونه کوهی موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.
********************************************
کارشناس اداره کل هواشناسی استان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته دهدشت با ۲۵ درجه سانتیگراد گرمترین نقطه استان گزارش شد.
یاریجو افزود: آسمان استان برای ۲۴ ساعت آینده نیمه ابری تا ابری همراه با بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.
****************************************
مردم شریف و عزیز ایران
ضمن تشکر از همکاری‌های گسترده مردم شریف و وظیفه شناس ایران، در جهت پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا با هدف پیشگیری حداکثری از شیوع بیماری، حفظ جان شهروندان و حضور مردم عزیزمان در منزل، اقدام به تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های کشور نمود. متاسفانه بر اساس اطلاعات پلیس راه کشور، تردد در برخی از محور‌های استان‌های شمالی کشور، که از آلودگی بیشتری برخوردار است، رو به افزایش بوده و این موضوع می‌تواند قطعا باعث آلودگی بیشتر شده و نگرانی جدی برای خانواده‌ها ایجاد نماید؛ لذا اکیداً از همه ملت عزیز و فهیم کشورمان خواهشمندیم به منظور حفظ سلامتی خود، اعضای خانواده و دیگر شهروندان، بطور جدی از مسافرت پرهیز نمایند.
بهترین راه این است که در خانه بمانید تا از بیماری کرونا در امان باشید.
******************************************
مسئول بسیج جامعه پزشکی استان گفت: در این کارگاه روزانه ۱۰۰ کیت یا لباس یک بار مصرف بیمارستانی تولید می‌شود که تولیدکنندگان تلاش می‌کنند کار دوخت لباس‌ها را به روزی ۲۰۰ عدد برسانند.
آقای سعادتی افزود: در این کارگاه تولیدی ۱۱ نفر در حال دوخت لباس‌های یک بار مصرف هستند.
لباس‌های تولیدی این کارگاه بعد از دوخت به دانشگاه علوم پزشکی فرستاده می‌شوند تا ضد عفونی و در اختیار بیمارستان‌ها قرار گیرد.
&***************************************
حسین کلانتری در خصوص اقدامات انجام شده در استان برای مقابله با ویروس کرونا، اظهار داشت: ورودی های اصلی استان از جمله محورهای اصفهان_یاسوج و شیراز_یاسوج بر روی خودروهای با پلاک های مربوط به استان های درگیر با کرونا که وضعیت مناسبی ندارند، مسدود می شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه تیم های غربالگری دانشگاه علوم پزشکی یاسوج و همچنین نیروهای انتظامی در این محورها مستقر است، افزود: خودروهایی که دارای سرنشین های بومی هستند پس از انجام معاینه اولیه در صورت عدم وجود علائم بیماری مجوز ورود به استان را می گیرند و کسانی که تست آنها مثبت اعلام شود قرنطینه خواهند شد.

وی تاکید کرد: افراد مبتلا به ویروس کرونا حتما در مکان های مشخص شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی به مدت ۲ هفته قرنطینه می‌شوند و پس از سپری شدن این مدت در صورت تایید سلامت آنان از سوی دانشگاه مجوز ورود آنها به استان صادر می شود.

نماینده عالی دولت در استان بیان کرد: بر اساس مصوبات قبلی در ستاد مقابله با کرونا در استان از آنجایی که هتل ها، اقامتگاه ها، مراکز گردشگری و توریستی و اماکن آموزشی از پذیرش هرگونه مسافری خودداری می کنند بنابراین از پذیرش خودروهایی که سرنشین آنها غیر بومی بوده و دارای پلاک مربوط به استان های درگیر کرونا است، ممانعت می شود.

کلانتری با تاکید بر اینکه تیم های غربالگری و نیروهای انتظامی به صورت ۲۴ ساعته در محورهای اصلی و مواصلاتی استان مستقر هستند، تصریح کرد: بدون شک همکاری مردم در این خصوص علاوه بر تامین سلامت و بهداشت شهروندان کاهش تلفات و خسارات را نیز در پی خواهد داشت.

نماینده ارشد اجرایی استان گفت: آگاهی و همکاری مردم موجب حفظ آرامش حاکم بر استان می شود.

کلانتری خواستار همکاری مردم با نیروهای انتظامی و تیم های بهداشت و درمان در ورودی های شهرهای مختلف استان شد.
******************************************

*استان های اصفهان، یزد، فارس، قم، خراسان جنوبی و کهگیلویه و بویراحمد:

کنترل دما و رطوبت و تهویه در گلخانه‌ها، مرغداری ها و دامداری ها با توجه به نوسانات دما

پاکسازی راه آب باغات و مزارع با توجه به وقوع بارش در اصفهان و قم در روز های شنبه و یکشنبه و در خراسان جنوبی در روز یکشنبه و در کهگیلویه و بویر احمد در روز شنبه 

محافظت از گلخانه ها، نهال ها و درختان جوان در یزدو قم در روز شنبه به دلیل وزش باد شدید در بعضی از ساعات

در صورت لزوم نصب تله کارت چسبنده در باغات پسته برای مبارزه با حشرات مادری پسیل پسته

پایش مستمر مزارع کلزا جهت مبارزه با شته مومی

مبارزه با علف های هرز باریک برگ و پهن برگ مزارع گندم و جو

استفاده از محلول پاشی فروت ست در مرحله تورم جوانه ها

انجام عملیات سم پاشی علیه علف های هرز محصولات گندم و کلزا به جز در یزدو قم در روز شنبه به دلیل وزش باد شدید در بعضی از ساعات

کوددهی مزارع گندم، جو و کلزا با کود سرک ازته بهمراه آبیاری

بازدید اماکن زمستان گذران سن گندم در نقاط معتدل زیر نظر مستقیم کارشناسان

رد یابی آفت شته و به خصوص شته مومی کلزا و مبارزه لکه ای با آن با مشورت کارشناسان حفظ نباتات و مراکز جهاد کشاورزی به جز در یزدو قم در روز شنبه به دلیل وزش باد شدید در بعضی از ساعات

محلول پاشی فروت ست در باغات درختان سیاه ریشه و انار آنها در مرحله تورم جوانه هستند

آماده سازی زمین جهت کاشت نهال جدید درجهت نوسازی یا احداث باغ

ضد عفونی نهال ها قبل از کاشت آن

آماده سازی زمین برای کاشت محصولات سبزی و صیفی

وجین علف های هرز مزارع چغندر قند بعد از گاورو شدن مزرعه

مبارزه بیماری آتشک درختان دانه دار قبل از گل وپس از ریزش گلبرگ ها به جز در یزدو قم در روز شنبه به دلیل وزش باد شدید در بعضی از ساعات

تهیه و نصب قیم (نهال ها) تازه کشت شده با توجه به وزش باد شدید در یزدو قم در روز شنبه به دلیل وزش باد شدید

آمادگی برای صید ماهیان قزل آلا

روشن نگه داشتن دستگاه هواده در تمام ساعات شبانه روز در استخر های پرورش قزل آلا
********************************************
محمدمهدی بانشی در جمع خبرنگاران از استقرار ۶ تیم غربالگری در تمام ورودی‌های استان خبر داد و گفت: تیم‌های غربالگری ۲۴ ساعته در مبادی ورودی استان حضور دارند و همه افرادی که وارد استان می‌شوند غربال می‌شوند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: متوجه شدیم برخی مسافران وارد استان شدند که یک تیم ضربتی(سیار) تشکیل دادیم و در پارک‌های استان غربالگری مسافران را انجام می‌دهند.

وی بیان کرد: از هموطنان می‌خواهیم از مسافرت خودداری کنند و به بعد عید موکول کنند نماز جمعه و مدارس و دانشگاه و تجمعات تعطیل شدند که سطح تماس کاهش پیدا کند لذا از مردم می‌خواهیم از تجمعات و میهمانی و مسافرت پرهیز کنند.

این مسوول با بیان اینکه اگر این شرایط کنترل نشود آتش زیر خاکستر است، بیان کرد: مردم در  یک ماه کرونایی مسافرت نروند.

بانشی با بیان اینکه بیمارستان شهید دکتر جلیل برای این بیماری در نظر گرفته شده گفت: کمبودی در این بیمارستان نداریم. برخی بیماران ما نیازمند قرنطینه در منزل هستند.
************************************

کمیته برنامه ریزی و آماده سازی بخش های مختلف بیمارستان برای شرایط اضطراری تشکیل شد.

با توجه به احتمال افزایش موارد مشکوک و بیماران تایید شده و مبتلا به کرونا ویروس در روزها و هفته های آینده، در راستای آمادگی برای رویایی با هر گونه شرایط جدید کمیته اضطراری بیمارستان تشکیل شد.

 کمیته اضطراری برنامه ریزی و آماده سازی بخش های مختلف بیمارستان تشکیل شد.سرپرست شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه در ابتدای این کمیته گفت: صمیمانه از تلاش و خدمات صادقانه همه همکاران در مجموعه بیمارستان و در راس آن دکتر محمدطاها خادمی ،پزشکان،همه مسئولین واحدهای مختلف، کادر درمانی و پشتیبانی در جهت تلاش برای ارائه خدمات مطلوب و درمان بیماران تقدیر و تشکر می نمایم و قطعا کارهای صورت گرفته در شرایط حاد و تنگناهای مالی از قبیل راه اندازی بخش عفونی در ساختمان اورژانس قدیم وتامین تجهیزات و کادر درمانی،حراستی و خدماتی بسیار ستودنی و ماندگار است.

دکتر محمد طاهر طیب زادگان از پیگیری مداوم جهت تامین تجهیزات پزشکی و نیرو درمانی ،حراستی و خدماتی خبر داد و تصریح کرد: خوشبختانه با رایزنی و هماهنگی با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی در مورد تامین نیرو انسانی و تجهیزات پزشکی کارهای بسیار خوبی صورت گرفت که انشاالله در اسرع وقت محقق می یابد.

وی هدف از تشکیل این کمیته ارزیابی و آماده سازی بخش های مختلف بیمارستان در خصوص احتمال افزایش افراد مشکوک و مبتلا به بیماری کرونا عنوان کرد.

سرپرست بیمارستان امام خمینی(ره) در این کمیته اذعان کرد: قطعا تلاش و خدمت صادقانه همه همکاران گرامی در ذهن مردم شریف کهگیلویه باقی می ماند و قدردانی سرپرست شبکه را از پرسنل و پزشکان بیمارستان را باعث ترغیب و تشویق اساسی و دلگرمی در جهت خدمت مطلوب تر به مردم عنوان کرد.

دکتر محمد طاها خادمی در ادامه گفت:حضور پزشکان، کادر درمانی و نیروهای پشتیبانی در خط مقدم این بیماری منوط به تامین تجهیزات مورد نظر برای حفاظت شخصی همکاران دانست و برنامه ریزی در جهت کاهش ساعت کاری پرسنل ،تبیین پروتکل های ابلاغی وزارت و دانشگاه علوم پزشکی در مورد بیماری کرونا،تمهیدات لازم جهت تامین نیروهای خدماتی و حراستی،استفاده از ظرفیت نیروهای جهادی و بسیجی در جهت جلوگیری از تردد غیره ضروری در محیط بیمارستان در راستای پیشگیری و مراقبت از مردم شریف شهرستان را بسیار ضروری و مهم دانست.

در ادامه این جلسه مدیر داخلی ،مدیر پرستاری ومسئولین واحدهای مختلف درمانی و پاراکلنیکی و پشتیبانی به بحث و تبادل نظر پرداختند و درپایان این کمیته اضطراری در راستای احتمال افزایش موارد مشکوک و مبتلا به بیماری کرونا در روزها و هفته های آینده بخش های را به اولویت در خصوص این امر اختصاص و مصوباتی در همین کمیته تصویب نمودند.
******************************************
مسئول واحد تولیدی پرورش قارچ دکمه ای در یاسوج گفت: با راه اندازی این طرح نه تنها زمینه اشتغال خانواده ۵ نفری خود را فراهم کردم بلکه توانستم برای ۳۰ نفر از بانوان روستای محل سکونت خود شغل ایجاد کنم.
خانم قاسمی افزود: پیش بینی می‌شود با راه اندازی این طرح سالانه ۲۰۰ تن قارچ تولید شود و محصول این واحد تولیدی علاوه بر بازارهای داخلی به کشورهای روسیه و پاکستان صادر می شود.
وی گفت: هزار و ۷۰۰روستا در کهگیلویه وبویراحمد وجود دارد که با اجرای طرح‌های تولیدی می توان علاوه بر افزایش اشتغال و تولید از مهاجرت روستائیان به شهرها جلوگیری کرد.
گفتنی است تاکنون بیش از ۳۴۰۰ طرح اشتغال روستایی در کهگیلویه وبویراحمد اجرا شده است.
*****************************************8
عبدالحمید پناهی" با تاکید بر تعطیلی تمامی مراکز اسکان، اماکن گردشگری و تفریحی در شهرستان دنا بویژه شهر سی سخت مرکز این شهرستان، اظهار داشت: تمامی ادارات و دستگاه‌های اداری از قبیل شهرداری، میراث فرهنگی و آموزش و پرورش مهمانسراها، کلاس ها و مراکز اسکان خود را در اختیار مسافران و گردشگران قرار ندهند.

وی با اظهار تاسف از روند گسترش ویروس کرونا در دنیا و کشور، خاطرنشان کرد: با توجه به بحران شیوع ویروس کرونا در کشور و به تبع آن در استان کهگیلویه و بویراحمد، بدنبال دستور ویژه استاندار ، تمامی مراکز گردشگری و تفریحی در شهرستان دنا از امروز شانزدهم اسفندماه تعطیل است.

پناهی با تاکید بر اینکه ایام تعطیلات امسال هیچگونه اسکان نوروزی نداریم، یادآورشد: مردم شهرستان دنا بویژه شهروندان شهر سی سخت سوئیت ها و منازل خود را به مسافران اجاره ندهند.

وی گفت: در صورت بروز هرگونه مشکل و یا مشاهده هرگونه مسافر بیمار مبتلا به ویروس کرونا، عواقب آن به عهده مالک و واگذار کننده محل اسکان خواهد بود.

 شهرستان دنا مهمترین شهرستان استان کهگیلویه و بویراحمد در پذیرش گردشگر، میهمان و مسافر تعطیلات مختلف سال بویژه ایام نوروز و تابستان است.

**********************************************8

حیدری، مسئول عملیات جهادی بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: عملیات جهادی به مرکزیت قرارگاه مبارزه با کرونا بسیج دانشجویی استان در سه زمینه مختلف تولید محتوا، مطالبه گری و زمینه آموزشی و مقابله با شیوع بیماری کرونا شروع به کار کرد.

حیدری مطرح کرد: کلیت کار توسط بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان و در راس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج صورت می‌گیرد که در این قرارگاه یک تقسیم کار بین این دانشگاه‌ها صورت گرفته به این شکل که دانشگاه‌های دارای رشته‌های غیر مرتبط با بحث درمان و بهداشت در تولید محتوا، ایجاد آرامش و آرام کردن جو روانی جامعه، بخش مطالبه گری از مسئولین برای مهیا شدن زیرساخت و در اختیار مردم قرار دادن مواد ضدعفونی و مواد بهداشتی ایفای نقش می‌کنند.

مسئول عملیات جهادی بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: بحث آموزش و پیشگیری نیز برعهده دانشجویان علوم پزشکی است و الان در مرحله ثبت نام و نام نویسی دانشجو‌های داوطلب هستیم، در این زمینه با همکاری وزارت بهداشت، مجموعه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی و بسیج جامعه پزشکی قصد انجام عملیات خواهیم داشت و بعد از ثبت نام در قالب تیم‌هایی در مناطق مختلف سطح شهر و مناطق روستایی تقسیم می‌شوند و بحث آموزش، نوع تغذیه، بحث بهداشتی، پیشگیری و مبارزه با این بیماری کرونا ویروس را انجام می‌دهند و یا اینکه در تولید ماسک و ... انجام کار می‌کنند.

وی در ادامه گفت: سعی بر این هست که جلسه توجیحی قبل از انجام کار باشد که با تجربه کاری بیشتر عملیات صورت بگیرد و سعی بر ایجاد فضای بومی سازی شده که دانشجو‌ها را براساس محل سکونت خود تقسیم بندی کنیم و در تیم شهرستان خود شروع به فعالیت کنند و دیگر نیازی به مهاجرت نباشد.

حیدری بیان کرد: تولید محتوا و بحث مطالبه گری و فضای مجازی تقریبا یک هفته است که شروع شده، اما طرح آموزش حضوری و خانه به خانه در مرحله ثبت نام است و از ۱۱ اسفند شروع شده و این ثبت نام همچنان ادامه دارد و متوقف نمی‌شود.

مسئول عملیات جهادی بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمددر ادامه خاطرنشان کرد: ما سازماندهی و تشکیل تیم‌های دانشجویی را انجام می‌دهیم، اما شروع کار دانشجو‌ها و ورودشان مستلزم نیاز جامعه علوم پزشکی استان است که در این زمینه بسیج دانشجویی استان و مجموعه بسیج جامعه پزشکی و بهداشت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان طبق تفاهم نامه کشوری به نتیجه می‌رسند که شروع کار دانشجو‌ها از چه زمانی خواهد بود.

وی اظهار کرد: تا کنون حدود بیش از ۶۰ نفر از دانشجو‌های دانشگاه علوم پزشکی نام نویسی کرده اند که از شهرستان‌های بویراحمد، دوگنبدان، کهگیلویه، در این جمع حضور دارند خوشحالیم از استقبال دانشجویان نسل چهارم انقلاب برای حضور در این مجاهد و خدمت بزرگ که نشانگر وجود یک روحیه جهادی و انقلابی در بین این دانشجویان است.



تاریخ انتشار : 16 اسفند 1398, 17:22



» اخبار مرتبط:

  • سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد با همه توان از شیوع ویروس کرونا جلوگیری می‌کند
  • غربالگری ۲۴ ساعته کرونا در شش محور ورودی استان/هیچگونه پذیرش گردشگری در ایام نوروز ندارد/ تمام مواد تولیدی و کشفیات مقابله با کرونا در اختیار علوم پزشکی قرار گیرد
  • ۳نفر مشکوک به کرونا در کهگیلویه و بویراحمد + توضیحات رئیس دانشگاه علوم پزشکی
  • سرایت پذیری بالا؛ از شاخصه های اصلی کرونا/ توزیع 50 هزار عدد ماسک در سطح استان/ آغاز غربالگری مسافران ورودی به استان
  • آخرین اخبار کرونا در کهگیلویه و بویراحمد از زبان رییس دانشگاه علوم پزشکی
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟