به گزارش خبرنگار راک نیوز از مرکز استان فارس ؛ علی احمدی نماینده اسبق مردم ممسنی در مجلس شورای اسلامی براساس برنامه زمان بندی شده با حامیان خود به سخنرانی پرداخت .
وی اگرچه در این نطق انتخاباتی از کارهای صورت گرفته توسط نمایندگان گدشته قدردانی کرد اما مانیفستی از کار های به سرانجام نرسیده در دور گذشته را نیز مطرح کرد.
پتروشیمی و چگونگی تامین آب آن ، برون رفت ممسنی توسط محورهای مواصلاتی تاثیرگذار از دیگر بخش های محوری علی احمدی در مهم ترین نطق انتخاباتی وی بود.
نامزد یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه ممسنی ورستم به وحدت و همدلی اشاره کرد و مدعی شد برخی بدنبال تفرقه در بین طیف های مختلف بودند که در این راه موفق نشدند.
نماینده دوره مجلس شورای اسلامی توجه به جوانان و میدان داری به آنها با کارنامه موفق جوانان در هر دوره ای از انقلاب را بخش دیگری از برنامه های خود در آینده دانست.
به گزارش راک نیوز، رقابت انتخاباتی در این حوزه انتخابیه بر حول دو نامزد اصولگرای معتدل انصاری- احمدی بیشتر از سایر رقبا شتاب گرفته است.
باید منتظرماند و دید آیا سرنوشت انتخابات در این حوزه مانند دور دهم به مرحله دوم کشیده خواهد شد یا در همین دو اسفند نتیجه نهایی برای راهیابی به بهارستان به امضاء مردم خواهد رسید.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر