مشروح اخبار


» رئیس جدید حراست اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد



مراسم تکریم و معارفه رئیس جدید حراست اداره‌کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد

به‌گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد، جواد جهانبانی مشاور وزیر و مدیرکل حراست وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور در این برنامه با اشاره به این‌که حراست یعنی حفظ حرمت و ایجاد رضایت، اعتمادسازی، سلامت و سالم‌سازی و تذکر بجاست، گفت: «اگر این نکات به‌خوبی استفاده شود شاهد مجموعه باصلابت در یک سیستم مدیریتی خواهیم بود.»

او با بیان اینکه امروزه در سیستم مدیریت برای مسئول حراست استفاده از اقدامات نرم‌افزار و سخت‌افزار بسیار مورد نیاز است، اظهار کرد: «استفاده بموقع از اقدامات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، یک سیستم مدیریتی بدون تنش را برای خدمت به مردم فراهم می‌سازد.»
جهانبانی گفت: «مدیر دستگاه باید نیازهای مهم واحد حراست را برای انجام بهتر امور فراهم کند.»
فریبا رحمان‌پور مشاور زنان و خانواده وزیر نیز در این نشست با بیان این‌که کهگیلویه و بویراحمد قابلیت بالایی در زمینه های مختلف دارد گفت: «ظرفیت گردشگری و میراث تاریخی این استان نیازمند شکوفایی بهتر در سطح ملی است.»
او با اشاره به دست بافت‌های زنان عشایر این استان گفت: «صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد نقش بسزایی در اشتغالزایی این استان دارد.»
رحمان‌پور گفت: «وزارت میراث‌‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور نگاه ویژه‌ای به استان‌های کمتر برخوردار دارد.»
مجید صفایی سرپرست اداره‌کل استان نیز با اشاره به اهمیت جایگاه حراست گفت: «حراست چشم بینای یک دستگاه و همواره از پست‌های مهم در راستای رشد و توسعه یک مجموعه است.»
او با اشاره به اینکه حراست محل رجوع و اسرار پرسنل است، اظهار کرد: «رفتار معقول و حساب‌شده با مجموعه از خصوصیات مهم مسئول واحد است.»
صفایی تصریح کرد: «از مسئول حراست انتظار می‌رود از ایجاد هرگونه تنش در سیستم اداری جلوگیری کند و زمینه خدمت بهتر به مردم را با ایجاد آرامش فراهم سازد.»
در پایان این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات و تلاش‌های عنایت روحانی، طی حکمی از سوی جواد جهانبانی، مدیر کل حراست وزارت میراث‌فرهنگی، سعید طالبی‌پور به‌عنوان رئیس جدید حراست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد.



تاریخ انتشار : 7 آذر 1398, 18:53



» اخبار مرتبط:

  • مدیر کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد تغییر کرد
  • جشنواره ملی برفی در یاسوج برگزار می شود/جزییات
  • لباس محلی ایل بهمئی به همراه 4 اثر دیگر از کهگیلویه و بویراحمد ثبت ملی شد
  • 3 نمایندگی میراث فرهنگی در کهگیلویه و بویراحمد به اداره تبدیل شدند
  • فرمانده جدید یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟