به گزارش راک نیوز، محسن جلیل ظهر دوشنبه در نشست با خبرنگاران افزود: استاندارد تعریف شده نیروی هر پایگاه ۹ نفر بوده که ما با تمهیدات انجام گرفته تعداد را به شش نفر رسانده ایم و در همین شش نفر برای هر پایگاه نیز ۷۲ نفر کمبود نیرو برای ۴۵ پایگاه داریم.
جلیل از اخذ مجوز جذب ۲۵ نیروی شرکتی و در چارچوب قانونی خبر داد و بیان داشت: ۱۱ نفر نیز از طریق آزمون سنجش جذب خواهند شد.
جلیل عنوان داشت: ۱۲ پایگاه مصوب ما به دلایل مختلف راه اندازی نشده و امید است با راه اندازی این پایگاه ه و سه پایگاه مصوب شده جدید، پوشش بهتری در استان داشته باشیم.
جلیل تصریح کرد: ۴۵ پایگاه شهری، جاده ای و هوایی پوشش شهرستان های مختلف را با ۲۸۰ نیروی عملیاتی انجام می دهند.
جلیل از اجرای ۳۸ هزارو ۶۳۷ ماموریت طی سال گذشته خبر داد و گفت: ۸۲۶۰ مورد از ماموریت ها مربوط به تصادفات رانندگی بود.
جلیل افزود: بر اساس آمارهای اورژانس، تصادفات سال گذشته استان، ۱۲ هزار و ۷۳۵ مصدوم و ۷۲ مورد نیز فوتی داشته است.
سرپرست اورژانس استان با اشاره به انجام ۲۰ هزار و ۲۴۷ ماموریت طی شس ماهه ابتدایی سال جاری، بیان داشت: چهار هزار و ۷۳۴ ماموریت مربوط به تصادفات بوده که این تصادفات هفت هزارو ۴۷۵ مصدوم برجای گذاشته است.
وی گفت: مجموع فوتی تصادفات شش ماهه ابتدایی سال جاری نیز ۷۷ مورد بوده است.
جلیل از انجام ۲۴۷ ماموریت توسط اورژانس هوایی طی سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: این آمار در شش ماهه ابتدایی سال جاری ۹۹ مورد بود.
جلیل ارتقای آموزش ها و توسعه ظرفیت ها را از دیگر محورهای فعالیت اورژانس دانست و گفت: توسعه آموزشی ارتقای کیفیت فعالیت ما را نیز در بر خواهد داشت.
جلیل با تاکید بر راه اندازی اتوماسیون عملیاتی اورژانس، گفت: این مهم به ارائه آمارهای جامع تر و پوشش بهتر فعالیت ها کمک می کند.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر