» نظارت 15 گروه دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمدبر دام های قربانی در روزهای تاسوعا و عاشورا
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: به منظور حفظ بهداشت عمومی و تأمین غذای سالم و حفظ سلامت مصرف کنندگان و در راستای اطمینان خاطر نیکوکارانی که در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی اقدام به ذبح دام و نذورات دام قربانی می نمایند اکیپ های بازرسی و نظارت بهداشتی در ادارات دامپزشکی استان سازماندهی شده اند.
عبداله بهمنش با بیان اینکه 15 گروه دامپزشکی ثابت و سیار بر نذورات و دام های قربانی در روزهای تاسوعا و عاشورا نظارت می کنند، گفت: طبق برنامه ریزی انجام شده این گروه ها در قالب اکیپ های ثابت و سیار و متشکل از بازرس بهداشتی و روحانی ناظر ذبح شرعی نظارت بر نذورات و دام های قربانی در روزهای تاسوعا و عاشورا بر عهده دارند.
مدیرکل دامپزشکی استان از خیرین خواست نسبت به تأمین دام زنده نذورات قربانی از میادین عرضه دام و مراکز تحت نظارت دامپزشکی اقدام کنند و در صورت نیاز به معاینه رایگان دامها و لاشه دامهای قربانی مراتب را با شماره تلفن اداره دامپزشکی شهرستان محل اقامت خود و یاسامانه ۱۵۱۲ این اداره کل در میان بگذارند.
دکتر بهمنش با اشاره به اینکه ۸۰۰ نوع بیماری مشترک بین دام و انسان وجود دارد و اکثر این بیماریها به احتمال زیاد از طریق گوشت آلوده و غیر نظارت شده منتقل میشود، اضافه کرد: برای جلوگیری از انتقال بیماری های مشترک دام و انسان لازم است لاشه حیوانات بعد از ذبح مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری و سپس مصرف و یا توزیع شود.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد از مردم درخواست کرد از رها سازی خون، پوست و سایر آلایشات دام های قربانی در کوچه ها ،خیابان ها و معابر عمومی خودداری کنند.
تاریخ انتشار :
17 شهریور 1398, 07:31
» اخبار مرتبط:
در آستانه عید سعید قربان مطرح گردید:خطر انتشار تب کریمه کنگو با نگهداری 24 ساعته گوشت در یخچال برطرف میشودکشتارگاه دام در شهرستان بهبهان پلمب شدموردی از بیماری تب کریمه کنگو در گچساران مشاهده نشده است1500 کیلوگرم گوشت غیر قابل مصرف از کشتارگاه دهدشت ضبط شد/جزییاتکشف و ضبط یک لاشه گاوی مبتلا به ندولهای چرکی و ۱۴۰کیلوگرم آلایشات فاسد مرغ در استان
» اشتراک گزاری خبر