به گزارش راک نیوز، مسول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان گفت: با دعوت سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد از ادارات و نهادهای خدمات رسان و در راستای طرح شهید رهنمون به مناطق عشایری محروم دشتک ونرماب شهرستان بویراحمد، خدمات رسانی گسترده صورت می گیرد.
علی ساداتی عنوان کرد: باهماهنگی به عمل آمده با فرمانداری بویراحمد، هلال احمر بویراحمد، مرکز بهداشت شهید دامیده، کمیته امدادچیتاب، امور عشایری استان، بهزیستی استان، بسیج دانش آموزی استان، ناحیه مقاومت عشایری استان و اداره دامپزشکی بویراحمد این برنامه در منطقه دشتک ونرماب شهرستان بویراحمد اجرا شد.
وی حضور تیم های بهداشتی درمانی و امدادی در منطقه در کنارحضور بی واسطه مسولین در بین عشایر و پیگیری مشکلات منطقه را از ویژگی های این برنامه دانست و گفت: عشایر نیز به گرمی از این تیم استقبال کردند و با مهمان نوازی خود خستگی یک روز کاری شلوغ را از تن همه بیرون کردند.
مسول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان گفت: جهادگران جامعه پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد و هلال احمر استان کمپ خدمات رسانی را در جوار عشایر دشتک ونرماب مهمان نواز ایجاد کردند و خدمات رسانی هایی انجام شد.
وی افزود: اکیپ دندانپزشکی 50 بیمار را ویزیت کردند همچنین 150بسته بهداشت دهان ودندان نیز بین اهالی این دو منطقه توزیع شد.
مسول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان تصریح کرد: اکیپ دامپزشکی اعزامی به این دو منطقه نیز اقدام به پوشش 50 واحد دامپروری عشایری در قالب طرح مبارزه با انگل های خارجی و داخلی و واکسیناسیون 100راس دام کردند.
گفتنی است سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد درنظر دارد تا پایان سال بیش از230تیم به مناطق محروم استان اعزام کند.
در زیر تصاویر خدمات رسانی بسیج جامعه پزشکی در مناطق محروم را مشاهده می کنید:
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر