به گزارش راک نیوز،اختتامیه دومین مرحله اردوهای چهار روزه طرح شهید بهنام محمدی عصر دیروز در شهر سی سخت با حضور ۲۴۰ دانش آموز از مدارس هدف گچساران، بهمئی و باشت برگزار شد.
سید روح الله شاهینی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بویراحمد در این مراسم اظهار داشت و گفت :طرح شهید بهنام محمدی کارسازی واقعی را انجام می دهد و در این طرح دانش آموز محور اصلی برنامه هاست که مهارت های لازم برای زندگی را یاد می گیرد.
فرمانده ناحیه بویراحمد گفت: سازمان بسیج دانش آموزی با برگزاری مسابقات و بازی ها به صورت گروهی روحیه کار جمعی و مسئولیت پذیری در دانش آموزان را تقویت می کند و در فعالیت های اردوی های طرح شهید بهنام محمدی استعدادهایی شکوفا می شوند
همچنین دانش آموزان در این اردوی تفریحیتربیتی به مناسبت ۳۷ سالگی شهید مدافع حرم شهیدجواد_محمدی جشن تولد گرفتند.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر