مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ابتدای مهرماه سالجاری با اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی در کهگیلویه وبویراحمد همزمان با سراسر کشور،تمام مرغهای عرضه شده در بازار در سه سطح رتبهبندی خواهند شد.
وی افزود: با اجرای این طرح به دنبال ارتقاء کیفیت سلامت محصولات خام دامی هستیم تا بتوانیم این محصولات را با کیفیت بالاتری در اختیار مصرف کنندگان قرار دهیم.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد ادامه داد: بر این اساس مرغهای عرضه شده از کشتارگاههای استان از ابتدای مهر ماه با سه درجه A+، A وB به بازار عرضه خواهند شد و مصرف کنندگان براساس کیفیت محصول میتوانند انتخاب داشته باشند.
بهمنش گفت: در طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی مرغ ، کشتارگاهها مجهز به تجهیزاتی میشوند تا بدون دخالت دست، ضایعات مرغ جدا و بستهبندی شوند که این امر باعث افزایش ماندگاری و ارتقاء بهداشتی محصول خواهد شد.
شایان ذکر است در کهگیلویه وبویراحمد 3 واحد کشتارگاه صنعتی طیور مجموعاً با ظرفیت 10 هزار قطعه در ساعت در دو شهر یاسوج و گچساران فعالیت می نمایند.