مشروح اخبار


» از ابتدای مهرماه، مرغ های عرضه شده در بازار رتبه بندی می‌شوند



مدیرکل دامپزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ابتدای مهرماه سالجاری با اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی در کهگیلویه وبویراحمد همزمان با سراسر کشور،تمام مرغ‌های عرضه شده در بازار در سه سطح رتبه‌بندی خواهند شد.

به گزارش راک نیوز  و به نقل ازروابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان، عبداله بهمنش در حاشیه برگزاری جلسه هماهنگی طرح ارتقاء بهداشتی گوشت مرغ با مدیران و مسئولان فنی کشتارگاه های صنعتی استان با بیان اینکه صنعت مرغ کشور، اشتغالزایی بالایی ایجاد کرده و مصرف مرغ در کشورمان بالاست و برای بازارهای صادراتی برنامه‌ریزی داریم، گفت: بر این اساس سند ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ توسط سازمان دامپزشکی کشور تدوین و به استانها جهت اجرا ابلاغ گردیده است.
وی افزود: با اجرای این طرح  به دنبال ارتقاء کیفیت سلامت محصولات خام دامی هستیم تا بتوانیم این محصولات را با کیفیت بالاتری در اختیار مصرف کنندگان قرار دهیم.
 
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد ادامه داد: بر این اساس مرغ‌های عرضه شده از کشتارگاه‌های استان  از ابتدای مهر ماه با سه درجه  A+، A وB به بازار عرضه خواهند شد و مصرف کنندگان براساس کیفیت محصول می‌توانند انتخاب داشته باشند.
بهمنش گفت: در طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی مرغ  ، کشتارگاه‌ها مجهز به تجهیزاتی می‌شوند تا بدون دخالت دست، ضایعات مرغ جدا و بسته‌بندی شوند که این امر باعث افزایش ماندگاری و ارتقاء بهداشتی محصول خواهد شد.
شایان ذکر است در کهگیلویه وبویراحمد 3 واحد کشتارگاه صنعتی طیور  مجموعاً با ظرفیت 10 هزار قطعه در ساعت در دو شهر یاسوج و گچساران فعالیت می نمایند.



تاریخ انتشار : 23 تیر 1398, 21:03



» اخبار مرتبط:

  • کشتارگاه دام در شهرستان بهبهان پلمب شد
  • رئیس دامپزشکی گچساران ؛4هزار و 600کیلوگرم گوشت غیر قابل مصرف در گچساران معدوم شد
  • 20قصابی غیر مجاز عرضه گوشت گرم بین راهی یاسوج پلمب شدند
  • به همت دامپزشکی بویراحمدانجام شد: معدوم سازی 250کیلوگرم گوشت تاریخ مصرف گذشته در یاسوج
  • ۲۰۰کیلوگرم گوشت گوساله غیر بهداشتی در شهرستان چرام کشف و معدوم شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟