مشروح اخبار


» حمله هوایی شبانه به دمشق/پدافند هوایی سوریه، حمله را دفع کرد



خبرگزاری رسمی سوریه بامداد روز شنبه اعلام کرد که پدافند هوایی سوریه، تجاوز به حریم آسمان دمشق، پایتخت این کشور را دفع کرده است.

به گزارش گروه بین الملل راک نیوز ، پیش از این خبرگزاری سوریه (سانا) گزارش داده بود که پدافند هوایی سوریه اجسامی نورانی را که از سمت سرزمین‌های اشغالی وارد آسمان سوریه شده بودند، ساقط کرده است.

یک منبع نظامی در این زمینه به سانا گفت: پدافند هوایی ارتش سوریه، اهداف متخاصم را که از سمت القنیطره (هم مرز با بلندی‌های جولان) به پرواز درآمده بود، شناسایی و دفع کرده است.

خبرنگار المیادین نیز گزارش داد که پدافند هوایی ارتش سوریه اهداف مهاجم در آسمان حومه جنوبی دمشق و در آسمان قنیطره را هدف قرار داده است.

تاکنون جزئیات بیشتری از این خبر منتشر نشده است، ولی منابع غیر رسمی، اهداف مهاجم را موشک‌هایی اعلام کرده‌اند که از سرزمین‌های اشغالی شلیک شده است. 

گفتنی است که رژیم صهیونیستی هر از گاهی با هدف حمایت از گروه‌های تروریستی، اهدافی را در خاک سوریه هدف حملات هوایی قرار می‌دهد و ارتش سوریه بار‌ها موشک‌های شلیک شده از سوی این رژیم را ساقط کرده است.



تاریخ انتشار : 28 اردیبهشت 1398, 04:02



» اخبار مرتبط:

  • جولان در "جولان" /تازه ترین جزئیات از حملات بامداد امروز در مرز سوریه
  • حملات هوایی اسرائیل به حومه دمشق
  • حمله اسرائیل به دو پایگاه نظامی سوریه
  • اصابت موشک‌های اسرائیلی به حومه دمشق
  • فوری// آغاز حمله نظامی به سوریه! + در حال تکمیل
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟