مشروح اخبار


» پیش بینی بارش های نیمه دوم بهمن در کهگیلویه و بویراحمد/جزییات



سایت هایی که به بررسی آب و هوا می پردازند ورود چند سامانه بارشی را در نیمه دوم بهمن ماه به کهگیلویه و بویراحمد پیش بیینی می کنند که براساس این پیش بینی ها بارش های خوبی در پی خواهد داشت.


به گزارش راک نیوز "از ابتدای سال زراعی جاری تا دهم بهمن ماه امسال در یاسوج 662/7 ، سی سخت 606/1، دهدشت 577/6 ، لیکک 494/6، دوگنبدان 447/1 و امام زاده جعفر 440/3 میلی متر باران باریده است.

این بارش ها به نحو محسوسی نسبت به بارش های سال گذشته افزایش داشته است که سبب خوشحالی کشاورزان شده اما دغدغه بسیاری از کشاورزان پیش بینی هفته ها و ماه های آینده است که آیا روند کنونی بارشها ادامه خواهد داشت یا خیر؟

سایت هواشناسی اکیوویدر که به بررسی وضعیت جوی می پردازد جزئیات پیش بینی بارندگی های روزهای آینده در کهگیلویه و بویراحمد را اعلام کرده است.


** پیش بینی برای یاسوج

براساس پیش بینی سایت هواشناسی اکیوویدر سامانه بارشی که هم اکنون در استان فعال است بارش های کمی در حد 9 میلی متر در یاسوج در پی دارد.

در شهر یاسوج بارندگی از امشب شروع شده و تا فردا بعد از ظهر ادامه خواهد داشت .

تا پایان بهمن ماه 2 سامانه دیگر وارد جو استان خواهد شد که اولی با شدت کمتر و دومی با شدت بیشتر در نیمه دوم ماه جاری فعالیت می کنند.

پیش بینی می شود که بارش های نیمه دوم ماه جاری همراه با برف در یاسوج بوده و حجم بارش تا 30 بهمن ماه حدود 60 میلی متر پیش بینی می شود.

در روزهای پایانی بهمن ماه پیش بینی می شود که دمای هوا در یاسوج یک درجه سانتی گراد افزایش یابد.

**پیش بینی های هوای دهدشت

براساس پیش بینی سایت هواشناسی اکیوویدر انتظار می رود فردا در شهر دهدشت حدود 4 میلی متر باران به صورت رگباری ببارد.

فعالیت سامانه های بارشی از 20 بهمن ماه در شهر دهدشت شدت بیشتری خواهد داشت و پیش بینی می شود تا پایان همین ماه 77 میلی متر دیگر باران در این شهر ببارد.

پیش بینی می شود دمای هوا در شهر دهدشت حداکثر با 2 درجه افزایش به 20 درجه سانتی گراد برسد.

اوج بارش ها در شهر دهدشت روزهای 23 و 27 بهمن ها خواهد بود که در این 2 روز حدود 54 میلی متر باران خواهد بارید.


**پیش بینی بارش های گچساران

براساس پیش بینی سایت هواشناسی اکیوویدر در گچساران بارش های اندکی اواخر امشب رخ خواهد داد که مقدار آن حدود 2 میلی متر پیش بینی می شود.

سامانه های بارشی که در نیمه دوم بهمن ماه در گچساران فعال می شوند بارش های قابل توجهی را در پی دارند.

بارش ها در گچساران از 20 بهمن ماه شروع شده و تا آخر همین ماه ادامه خواهد داشت.

بارندگی های نیمه دوم بهمن در گچساران در بعضی مواقع شدت بیشتری داشته و در برخی روزها متوقف خواهد شد.

حجم بارش پیش بینی شده تا آخر بهمن ماه در گچساران حدود 65 میلی متر خواهد بود.

تا آخر اسفند در گچساران انتظار می رود که حداقل و حداکثر دما یک درجه سانتی گراد افزایش یابد.

**پیش بینی بارش های لنده

براساس پیش بینی سایت هواشناسی اکیوویدر در شهر لنده باران اندکی طی امشب خواهد بارید که حجم آن حدود 3 میلی متر پیش بینی می شود.

سامانه بارشی دیگری از 20 بهمن ماه در استان فعال شده و بارش های خوبی را در لنده در پی خواهد داشت.

پیش بینی می شود تا پایان بهمن ماه حدود 89 میلی متر دیگر باران در لنده ببارد.

اوج بارش های روزهای منتهی به اسفند در لنده 23 و 27 بهمن ماه بوده که در این مدت حدود 64 میلی متر باران خواهد بارید.

دمای هوا در شهر لنده تا پایان ماه جاری به طور میانگین 2 درجه سانتی گراد افزایش خواهد یافت.

**پیش بینی بارش های باشت

براساس پیش بینی سایت هواشناسی اکیوویدر سامانه بارشی که هم اکنون در استان فعال است از امشب در شهر باشت بارش های اندکی را تا فردا ظهر در پی خواهد داشت.

حجم بارش پیش بینی شده طی امروز و فردا در شهر باشت حدود 8 میلی متر خواهد بود.

با فعال شدن سامانه بارشی دیگری از 20 بهمن ماه در جو استان بارش های قابل توجهی در شهر باشت خواهد بارید.

پیش بینی می شود تا پایان بهمن ماه سال جاری 78 میلی متر دیگر باران در شهر باشت ببارد که اوج آن روزهای 23 و 27 بهمن ماه خواهد بود.

حداکثر دمای هوا تا پایان بهمن ماه در شهر باشت با یک درجه افزایش به 11 درجه سانتی گراد خواهد رسید.

اگرچه پیش بینی های سایت های هواشناسی به صورت معمول تغییر می کنند و میزان بارش ها متغیر است اما در مجموع با توجه به پیش بینی های بلندمدت پژوهشکده هواشناسی کشور و سایت های پیش بینی به نظر می رسد بارش های هفته های آینده همچون ماه های گذشته تداوم داشته باشد.

پیش بینی ماه های گذشته این سایت تفاوت زیادی با واقعیت نداشت اما در روزهای منتهی به بارش ها، میزان پیش بینی ها دقیق تر می شود.

تغییراتی در روز بارش و میزان بارندگی به طور معمول در روزهای منتهی به سامانه های بارشی رخ می دهد.

پژوهشکده هواشناسی کشور نیز بارش ماه بهمن را در محدوده نرمال پیش‌بینی کرده است.



تاریخ انتشار : 13 بهمن 1397, 10:49



» اخبار مرتبط:

  • جزئیات سامانه بارشی روزهای آینده در کهگیلویه و بویراحمد
  • سامانه پر بارشی کهگیلویه و بویراحمد را فرا می گیرد/جزییات
  • ثبت ۴۱ میلیمتر بارش در شهر دهدشت/بارش ۱۳ میلیمتری در مرکز استان
  • ورود سامانه بارشی جدید به کهگیلویه و بویراحمد
  • کدام استانها سیزده‌بدر بارانی است
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟