مشروح اخبار


» فراهم شدن زیرساخت های مناسب در حوزه بهداشت و درمان در طول عمر دولت یازدهم و دوازدهم/راه اندازی پایگاه اورژانس هوایی، ضرورتی برای شهرستان های چهارگانه کهگیلویه و بویراحمد/گزارش تصویری کامل



وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: زیرساخت های خوبی در حوزه بهداشت و درمان در طول عمر دولت یازدهم و دوازدهم فراهم شده است.


به گزارش راک نیوز |" دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در مراسم افتتاحیه اورژانس بزرگ دهدشت با اشاره به اقدامات انجام شده در کهگیلویه و بویراحمد، افزود: امروز در شهرستان های مختلف استان زیرساخت های خوبی افتتاح شد.

وی با بیان اینکه تعداد تخت‌های بیمارستانی در شهرستان‌های چهارگانه کهگیلویه (دهدشت، چرام، لنده و بهمئی) متناسب با جمعیت نیست، اظهار داشت: در این خصوص برای تسریع در اجرای ساخت بیمارستان‌های شهرستان‌های لنده، چرام و بهمئی از توابع شهرستان کهگیلویه بزرگ اقدام خواهیم کرد.

وی افزود: حدود نیمی از مردم استان در این شهرستان زندگی می‌کنند که نیاز است به طور ویژه در حوزه بهداشت و درمان زیرساخت‌های این شهرستان و توابع آن دیده شوند.

دکتر قاضی‌زاده هاشمی یکی دیگر از ضروریات این چهار شهرستان را به دلیل وجود روستاها و مناطق صعب‌العبور، راه اندازی پایگاه اورژانس هوایی دانست و گفت: برای احداث پایگاه اورژانس هوایی در این چهار شهرستان کهگیلویه بزرگ تلاش می‌کنیم.

وی با بیان اینکه شرایط کشور متفاوت با گذشته است، یادآور شد: مسئولان در قوای مختلف باید این شرایط را بیشتر درک کنند و نباید هر کسی شهر و دیار خود را به صورت جزیره‌ای ببیند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پایان خاطر نشان کرد: شرایط به گونه ای است که باید باور داشته باشیم اکنون با بزرگترین قدرت‌های بین‌المللی در جنگ اقتصادی هستیم و مسؤولان باید از یک طرف شرایط را درک کنند و از سوی دیگر نباید توقعات را بالا ببریم.



تاریخ انتشار : 7 دی 1397, 18:18



» اخبار مرتبط:

  • عدل هاشمی پور خبرداد: فرودگاه اختصاصی در شهر دهدشت احداث می‌شود
  • حرفای تکراری سردار! ؛ نماینده مردم کهگیلویه،بهمئی،چرام و لنده در مجلس:مشکلات زیر ساختی عامل محرومیت کهگیلویه
  • اورژانس بیمارستان دهدشت با حضور وزیر بهداشت افتتاح شد
  • نجات بیمار لنده ای توسط بالگرد اورژانس هوایی گچساران+جزییات
  • وزیر بهداشت به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر می کند/راه‌اندازی فاز اول بیمارستان بزرگ یاسوج با اشتغال 800 نفر
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟