به گزارش راک نیوز : استاندار اظهار داشت: مردم در انتظار افزایش کیفیت نان هستند و این موضوع باید همواره مورد توجه باشد و اینطور نباشد که با افزایش نرخ، کیفیت و کمیت هم بعد از مدتی فراموش و رها شود.
وی با اشاره به اینکه، باید مدیریت این زنجیره را یک دستگاه برعهده بگیرد تا در هر شرایط خودش جوابگو باشد، تاکید کرد: دستگاه های متولی باید تضمین دهند که با افزایش نرخ انواع نان در استان به لحاظ کمیت و کیفیت هم شرایط فرق کند.
استاندار به توان مردم در خرید نان اشاره کرد و اظهار داشت: ضمن توجه به وضعیت نرخ نان در استان باید شرایط مردم و ارائه خدمت به مردم مورد توجه جدی قرار گیرد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان هم گفت: در این نشست مصوب شد، قیمت نان بربری به لحاظ وزنی از ۱۶۰ گرم به ۱۸۰ گرم افزایش یابد و قیمت آن از ۱۲۰ تومان به ۱۸۰ تومان افزوده شود.
دیودیده افزود: همچنین نان سنگک ۵۵۰ گرمی به لحاظ وزنی به ۶۰۰ گرم و قیمت آن از ۵۵۰ تومان به ۷۰۰ تومان افزایش می یابد.
وی تصریح کرد: قرار شد که نان تافتون از ۲۱۰ گرم به وزن ۲۲۰ گرم برسد و نرخ آن از ۱۸۰ تومان به ۲۲۰ تومان افزایش یابد.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر