مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: کشت پاییزه گندم و جو در 17 هزار و 830 هکتار از اراضی این شهرستان آغاز شد.
علی مرادی در گفت و گو با راک نیوز افزود: از این میزان 10هزار هکتار زیرکشت گندم دیم، هفت هزار هکتار زیر کشت گندم آبی و 830 هکتار جو آبی و دیم بوده و سطح زیرکشت این دو محصول در شهرستان نسبت به سال گذشته بیش از ۷۰درصد افزایش یافته است.
وی ادامه داد: کشاورزان می توانند برای تهیه بذر به مراکز 6 گانه این شهرستان واقع در لیشتر (اسلام آباد)، دیل، باباکلان، امامزاده جعفر (مرکز آموزشی)، سرابننیز و خیرآباد (ده ناصر) مراجعه کنند.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران تاکید کرد: کشاورزان بذر مورد نیاز خود را تنها باید از این مراکز تهیه و از خرید هرگونه بذری خارج از این مراکز مجاز خودداری کنند.
مرادی افزود: برای تولید محصول با کیفیت ضرورت دارد که کشاورزان بذر گندم و جو اصلاح شده را فقط از مراکز مجاز و مورد تایید سازمان جهاد کشاورزی تهیه کنند.
وی گفت: کشت پاییزه گندم و جو تا اواخر آذر ادامه دارد و محصول آن از اوایل اردیبهشت ماه برداشت می شود.
مرادی تصریح کرد: ارقام گندم آبی و دیم شامل، چمران، برات، کوهدشت، و دهدشت، کریم و آفتاب، بذرهای جو شامل ماهور، ایذه و محلی و کلزا شامل آگامکس و تراپر است.
وی افزود: همچنین کشت کلزا در گچساران آغاز شده و 500 هکتار زیرکشت این محصول می رود.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران گفت: 300 دستگاه انواع ماشین آلات کشاورزی کار کشت محصولات پاییزه در مزارع گچساران را انجام میدهند.
گفتنی است ۱۰ هکتار از مزارع گچساران در سال زراعی گذشته با توجه به خسکسالی به کشت محصولات پاییزه اختصاص یافت.
برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال راک نیوز در تلگرام به نشانیRAAKNEWS@همراه شوید.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر