رئیس سابق دادگستری شهرستان گچساران بعد از پایان آیین معارفه رئیس جدید دادگستری گچساران ، در بیست و نهمین روز مهرماه در سالن اجتماعات دادگستری گچساران ، با همکارانش خداحافظی کرد.
به گزارش راک نیوز، آیین تودیع و معارفه رئیس دادگستری گچساران روز یک شنبه و در محل سالن اجتماعات دادگستری گچساران برگزار شد.
در این آیین از زحمات 12ساله رضا میشان در سمت های دادیار،دادرس،رئیس شعبه،رئیس دادگاه کیفری یک،دادرس دادگاه انقلاب و رئیس دادگستری تقدیر و تشکر و رضا غریب پور جهان آباد به عنوان رئیس جدید دادگستری شهرستان گچساران معرفی و منصوب شد.
غریب پور جهان آبادپیشتر معاونت دادگستری یاسوج را برعهده داشت.
گفتنی است میشان از سوی آیت الله صادق آملی لاریجانی رییس قوه قضاییه به عنوان دادرس دیوان عدالت اداری کشور منصوب شده است.
این آیین با حضور حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا مزارعی رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد،معاونین، امام جمعه گچساران،اعضای شورای تامین شهرستان و همچنین مسئولان ادارات و سازمان های شهرستان در سالن اجتماعات دادگستری برگزار شد.* برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال راک نیوز در تلگرام به نشانی @RAAKNEWS همراه شوید.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر