به گزارش راک نیوز، ویژه برنامه «صدای رنگ» با موضوع آسیبهای اجتماعی خشونت علیه زنان، فضای مجازی و بیکاری عصر امروز در پارک مرکزی دهدشت برگزار شد.
سید ایرج کاظمیجو در حاشیه اجرای این مراسم اظهار داشت: طراحی، نقاشی و خوشنویسی با موضوع آسیبهای اجتماعی به همت سازمان مردم نهاد بلادشاپور و با شرکت 19 نفر از هنرمندان هنرهای تجسمی در حال برگزاری است.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه تصریح کرد: 35 نفر از علاقمندان به هنرهای تجسمی آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند که هیأت داوران از بین 35 اثر 19 اثر را به عنوان اثر برگزیده انتخاب کرد.
وی، گفت: برگزیدگان آثار برتر در این مرحله خلق آثار خود را به صورت زنده در معرض دید قرار میدهند.
کاظمیجو با بیان اینکه از بین آثار خلق شده سه اثر برگزیده نهایی انتخاب خواهد شد، افزود: به نفر اول 400 هزار تومان، نفر دوم 300 هزار و نفر سوم 200 هزار تومان جایزه نقدی اهدا میشود.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر