مشروح اخبار


» پرسش مهر!



 

 اول مهر‌ماه براي همه خاطره‌انگيز است‌، حتي براي عزيزاني که مدرکشان کمي تا قسمتي داستان دارد‌. آنها هم وقتي اول مهر مي‌‌رسد احتمالا اول بوي مدرسه را استشمام مي‌کنند،‌ بعد يک بوي ديگر به مشامشان مي‌‌رسد که هر چه فکر مي‌‌کنند نمي‌‌فهمند اين، بوي چيست‌! مي‌‌دانيد که مدرک اين افراد به شدت بو مي‌‌دهد و دماغ آنها از آن بو پر شده است،‌ اما استثنائا اول مهر آنها بوي غريبي را حس مي‌‌کنند که بوي دانشگاه است‌! بعضي‌ها گفته‌اند که مدرک داشتن يا نداشتن اصلا مهم نيست،‌ حتي اگر فردي با استفاده از نوع مشکوک آن سال‌ها پست و حقوق و.‌.. گرفته باشد،‌ بياييد در اين اول مهر بوي دانشگاه را که استثنائا به دماغ اين عزيزان مي‌‌رسد زهر‌مارشان نکنيم‌؛ اول مهر بر همه مبارک باد!

رسم است که در اول مهر،‌ «پرسش مهر» را براي دانش‌آموزان مطرح مي‌‌کنند و از آنها مي‌‌خواهند که با پاسخگويي به آن،‌ به ياري مسوولان بيايند.‌ اگر در سال‌هاي قبل،‌ مسئولان پر توان براي طرح سوال کمي تا قسمتي مشکل داشتند،‌ امسال آن‌قدر سوال وجود دارد که پيدا کردن پاسخ آن سخت است و مسوولان محترم مي‌‌توانند آن را براي دانش‌آموزان مطرح کنند تا شايد آنها جواب آن را پيدا کنند.‌ تعدادي از اين سوالات را ما به عنوان «پرسش مهر » مطرح مي‌‌کنيم :

پرسش 1 - چرا پدرها شير،‌ ماست و پنير را هر روز گرانتر از ديروز مي‌‌خرند؟!

پرسش 2- دلار 900 تومان بيشتر نمي‌‌ارزد،‌ پس چرا 2400 تومان شده است؟!

پرسش 3 - با توجه به اينکه دولت در ارزاني‌هاي بي‌نظير اخير نقش مثبت و موثر داشته است چرا بعضي‌ها هنوز دارند از دولت انتقادات مي‌‌کنند و رويشان کم نشده است ؟!

پرسش 4- حالا که نفت سر سفره‌ها نيامده است،‌ چطور مي‌‌توان خاويار را سر سفره‌ها آورد ؟! لطفا زودتر به اين سوال جواب دهيد،‌ خيلي فرصت تا زمان انتخابات نداريم!

پرسش 5- چرا با اين همه کارآمدي،‌ مديريت جهاني را به بعضي مسوولان دولتي ما نمي‌‌دهند ؟

نويسنده : محمدحسين روانبخش




تاریخ انتشار : 1 مهر 1391, 02:12



» اخبار مرتبط:

  • سوالاتي درباره دلار 3 هزار توماني
  • دلار900تومان میشود!!
  • از آقا دوربيني ياد بگيريم!
  • از لگن خاصره تا بهار مشايي!
  • وحدت اصولي‌ها، از عزت تا ذلت!
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟