مشروح اخبار


» تردد خودرو در خیابان بلادیان دوگنبدان از اول خرداد ممنوع شد/جزییات



فرماندار گچساران گفت: با تکمیل عملیات اجرایی طرح ساماندهی خیابان بلادیان تردد خودرو در این خیابان از اول خردادماه امسال ممنوع شد.


عبدالرحیم رحیمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار راک نیوز افزود: عملیات اجرایی زیباسازی خیابان بلادیان دوگنبدان 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی بیان کرد: در صورت همکاری بازاریان و مردم این طرح در هفته دولت امسال به بهره برداری خواهد رسید.

وی اعتبار این طرح را 120 میلیارد ریال اذکر کرد و گفت: تاکنون بیش از 67 میلیارد ریال در این پروژه شهری هزینه شده است.

فرماندار گچساران افزود: با توجه به اینکه خیابان شهید بلادیان محل کسب و کار و مرکز اصلی خرید شهر دوگنبدان است، تلاش می شود این طرح با رویکردی جامع اجرا و در کمترین زمان ممکن به بهره برداری برسد.

وی طول این طرح را 280 متر ذکر کرد و گفت: زیباسازی مرکز این شهر قدیمی، دادن روح فضای مدرن شهری با در نظرگرفتن رفاه عمومی مردم از مهمترین اهداف اجرای این طرح است.

رحیمی گفت: این طرح شامل تبدیل خیابان شهید بلادیان به پیاده رو با معماری ترکیبی اسلامی و ایرانی است و علاوه بر نگاه تجاری جنبه رفاهی و زیباشناختی دارد.

وی بیان کرد: در طرح ساماندهی و زیباسازی خیابان شهید بلادیان شهر دوگنبدان بدنه سازی، کف سازی و نور پردازی اجرا می شود.

فرماندار گچساران گفت: برای رفاه حال بازاریان و مردم پارکینک شهرداری بصورت رایگان در اختیار این قشر قرار خواهد گرفت.

عملیات اجرایی ساماندهی خیابان بلادیان دوگنبدان در سال 95 آغاز شد.

شهر 100هزار نفری دوگنبدان مرکز شهرستان نفت خیز گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.



تاریخ انتشار : 30 اردیبهشت 1397, 18:56



» اخبار مرتبط:

  • پیشرفت 26 درصدی طرح ساماندهی خیابان بلادیان دوگنبدان
  • 10میلیارد ریال برای ساماندهی خیابان شهید بلادیان دوگنبدان اختصاص یافت
  • طرح مطالعاتی ساماندهی خیابان بلادیان دوگنبدان پایان یافت
  • پایان جنجال گچسارانی ها بر سر سنگ فرش یک خیابان/ساماندهی خیابان بلادیان گچساران آغاز شد+تصاویر
  • تخصیص 72میلیارد ریال اعتبار برای بافت های فرسوده کهگیلویه و بویراحمد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟