به گزارش راک نیوز از ممسنی ؛ اولین دوره جشنواره سروو وسازناز سحر با شرکت مسئولان استانی و محلی و نماینده مردم شهرستان های ممسنی و رستم ، نخبگان و چهره های برتر علمی،فرهنگی و ورزشی و اقشارمختلف مردم در روستاي ديده بان بخش دشمن زياري ازتوابع شهرستان ممسنی پنج شنبه 13 اردیبهشت ماه جاری برگزار گردید.
براساس این گزارش ، برپایی كمپ سلامت ،اهدا خون و ويزيت رايگان روستاييان كه با استقبال زيادي روبرو شدازجمله برنامه تدارک دیده شده در صبح پنج شنبه بوده است.
در برنامه بعد از ظهر جشن آئيني سُروو و ساز سحر كه در بين زاگرس نشينان كه قدمت آن تا زمان باستان هم ميرسد ،هم چنین اقدامات اوليه جهت ثبت ملي فرهنگ شفاهي آن براي اولين بار صورت گرفت كه رويكرد به بازگشت موسيقي سنتي بود مطرح گردید.
به گزارش راک نیوز ؛ در ادامه اين جشنواره ،عروسي چند زوج جوان به شیوه ورسوم سنتي سُروو خواني و ساز سحر انجام گردید. ازدیگر بخش های این جشنواره ، تجليل از مديران نمونه جوان و فرهيختگان نمونه علمي و ورزشي شهرستان های ممسني و رستم بوده که توسط مسئولين حاضر درمحل صورت پذیرفت.
كاظم كشاورزي مسئول هماهنگي تجليل از فرهيختگان برتر ازسخنرانان این مراسم بود که خاطر نشان كرد هدف اصلي از تجليل از فرهيختگان نمونه علمي و ورزشي و مديران جوان شهرستان ممسني و رستم معرفي پتانسيل نهفته و استعدادهاي نا شناخته و محروم روستايي كه براي پيشرفت آينده آنان نياز به توزيع متوازن امكانات ميباشد و رابطه مستقيمي كه با اشتغال جوانان و توليد ملي كه همواره مورد تاكيد مقام معظم رهبري است دارد ،چرا كه لازمه پيشرفت و ايجاد اقتصادي نو كاري دو سويه از طرف ملت و دولت است كه از طرفي با ورود نخبگان جوان و اشتغال درون زا و از طرفي هم حمايت و اعتماد دولت و بكار گيري از آنها و رفع موانع ميباشد چرا كه هزينه حمايت از آنان خيلي كمتر از هزينه درمان آنان ميباشد.
گفتنی است دکترمسعودگودرزی نماینده مردم شهرستان های ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی از شاخص ترین مهمانان حاضر دراین جشنواره بود.۰۹
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر