مشروح اخبار


» مجتمع بزرگ آبرسانی گوشه و مزدك افتتاح شد/تقدیر فیلی از پاسره



مجتمع بزرگ آبرسانی به روستاهای گوشه ومزدک شهرستان بویراحمد به بهره برداری رسید

مجتمع بزرگ آبرسانی گوشه و مزدك افتتاح شد/تقدیر فیلی از پاسره // //

<!--StartFragment-->به گزارشراک نیوز به نقل از  روابط عمومی آبفار، فیض الله پاسره ظهر شنبه در مراسم افتتاح این پروژه ها در جمع خبرنگاران با اشاره به کمک خوب نماینده بویراحمد و دنا؛ حاج زارعی در خصوص جذب اعتبارات آبرسانی در شهرستان بویراحمد، اظهار داشت: مجتمع بزرگ آبرسانی به روستاهای گوشه و مزدک با اعتبار ۲۵ میلیارد ریال و از محل صندوق توسعه ملی به بهره برداری رسید.
 
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: در این پروژه ۲۳ کیلومتر لوله‌گذاری انجام شده و یک باب مخزن با حجم 1000 متر مکعب نیزاحداث شده است.
 
پاسره با بیان اینکه چهار روستا با جمعیت ۹۹۸ خانوار از این پروژه بهره مند می شوند، گفت: با بهره براداری از این پروژه کیفیت خدمات رسانی به 5000 نفر از مردم در این روستاها افزایش می یابد.
 
وی تصریح کرد: در این پروژه قریب به ۸۰۰ فقره انشعاب آب نصب و بیش از ۴۰ هزار متر مکعب آسفالت نیز انجام شده است.
 
پاسره افزود: در سال جاری، ۱۱۴ پروژه با اعتباری بالغ بر ۶۵۰ میلیارد ریال برای روستاهای استان تعریف شد.
 
وی اظهار داشت: این پروژه‌ها در ردیف ملی و استانی تعریف شدند و تاکنون ۱۶ میلیارد تومان از این میزان اعتبار تخصیص یافته است.
 
پاسره با بیان اینکه از مجموع پروژه‌ها، ۱۰ پروژه در دهه فجر سال جاری به بهره برداری می رسد، گفت: اعتبار این پروژه ها ۵۴ میلیارد ریال است که با افتتاح این پروژه ها ۱۶ روستا از نعمت آب آشامیدنی سالم بهره مند خواهند شد.
 
معاون عمرانی استاندار نیز با اشاره به اقدامات خوب آبرسانی در روستاهای استان گفت: در سال های اخیر توجه خوبی به بحث آبرسانی به روستاها کرده که به وضوح اقدامات عمرانی در این خصوص در روستاها را شاهدیم.
 
فیلی گفت: در چندماهی که در این استان هستم شاهد اقدامات خوبی در زمینه آبرسانی به روستاها هستم که جای تقدیر دارد.



<!--EndFragment-->



تاریخ انتشار : 16 بهمن 1396, 07:15



» اخبار مرتبط:

  • مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد: 118 روستا با تانکر آبرسانی می شود
  • تکمیل پروژه آبرسانی بهمئی به 241 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد/پروژه آبرسانی بهمئی 125 روستا را در بر می گیرد.
  • خبر آمد، خبری خوش برای مردم باباکلان و برمامیون در راه است.
  • 87درصد روستاهای کهگیلویه و بویراحمد دارای آب آشامیدنی سالم هستند.
  • آخرین وضعیت آبرسانی به 118 روستای بهمئی از سد کوثر/هشدار جدی پاسره به روستائیان کهگیلویه و بویراحمد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟