مشروح اخبار


» تخلف درتولید فرآورده های گوشتی در یاسوج/اعضای داخل بدن مرغ در تهیه کالباس و....



 برخی از واحدهای تولید فرآورده های گوشتی مانند سوسیس و کالباس،‌ از خمیر مرغ که متشکل از پوست، استخوان و سایر اعضای داخل بدن مرغ است، استفاده می کنند.

راک نیوز :  مدیرکل اداره استاندارد کهگیلویه و بویراحمد گفت: طی بازرسی کارشناسان این اداره کل از واحد های تولید فراوردهای گوشتی در سطح شهر یاسوج دو واحد تولیدی متخلف شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شدند.     

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد محمدی افزود: به دنبال تذکرات متعدد به واحدهای تولید فراورده های گوشتی در خصوص استفاده از فرآوردهای غیر مجاز "خمیر مرغ" در تولیدات خود، پروانه های این واحد های تولیدی معلق شد.

وی بیان کرد: این واحدهای متخلف بعد از تعلیق پروانه همچنان به استفاده از نشان استاندارد بروی تولیدات خود ادامه دادند  که درنهایت مدیران این کارخانه های تولیدی به دادسرای یاسوج معرفی شدند.

محمدی افزود: خمیر مرغ تولید شده با دستگاههای غیراستاندارد در این کارخانه ها سلامتی مصرف کنندگان را در معرض تهدید قرار داده بود.

وی اظهار داشت: برخی از واحدهای تولید فرآورده های گوشتی مانند سوسیس و کالباس،‌ از خمیر مرغ که متشکل از پوست، استخوان و سایر اعضای داخل بدن مرغ است، استفاده می کنند.

مدیرکل اداره استاندارد استان تاکید کرد: خمیر مرغ غیر بهداشتی و برای سلامت مصرف کنندگان بسیار مضر است.

وی افزود: مردم باید در صورت مشاهده موارد مشکوک برای سلامت خود و سایر افراد جامعه مراتب را به واحد حقوقی اداره کل استاندارد گزارش دهند.



تاریخ انتشار : 18 شهریور 1391, 19:30



» اخبار مرتبط:

  • رهنماخبرداد:محکومیت عرضه‌کنندگان کالای غیراستاندارد
  • استخوان‌ هایی که کالباس می‌ شوند!
  • کشف 2800 کیلوگرم جگر مرغ تاریخ مصرف گذشته
  • هشدار!!وقتی قند میخرید به مارکش توجه کنید
  • 22 نوع کالای غیراستاندارد دربازار کهگیلویه و بویراحمد /قابل توجه مردم
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟