مشروح اخبار


» گویا لکه های سیاه بداخلاقی از دامان رسانه های استان پاک شدنی نیست




به گزارش راک نیوز؛ سید حبیب نوری مدیرمسئول و صاحب امتیاز پایگاه خبری رهرو نیوز (حوزه فعالیت استان های فارس،کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان) در نامه ای خطاب به مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد خواستار نظارت و بررسی دقیق عملکرد رسانه های این استان شد.

متن این نامه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

باسلام و صلوات

«ستایش مخصوص خدایی است که کتاب را بر بنده اش فرستاد و هیچ انحرافی در آن قرار نداد، در حالی که استوار است، تا از جانب او، از سختی شدیدی بترساند و به مؤمنان مژده دهد…».

اگر محتوای رسانه ها بر مدار حق باشد، هیچ منطقی در برابر آن تاب مقاومت نخواهد داشت و بلکه سر تسلیم فرود خواهد آورد.

و اما بعد…

محضر مبارک مدیرکل محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد

جناب آقای دکتر دهبانی

احتراما سال گذشته درست در همچین روزهایی نامه ای خطاب به محضر شریفتان در رسانه های استان از طرف این حقیر با عنوان ” لکه ای سیاه بر تارک فضای رسانه ای و مطبوعاتی استان کهگیلویه و بویراحمد“  ارسال شد و امروز پس از قریب یکسال کماکان شاهد اوج گرفتن این بداخلاقی ها و لکه های سیاه به طرق گوناگون هستیم.

الحمدلله به مدد تجربیات،تعهدات و مسوولیت پذیری که از شما انسان شایسته و قانون مدار از قبل نیز انتظار می رفت در آن برهه حساس به وظایف و تعهدات اخلاقی و قانونی خود نسبت به موضوعِ خاص مطروحه آن روزها واکنش مناسب و فراجناحی مطلوبی نشان دادید.

اما متاسفانه این روزها شاهدیم همان پایگاههای معلوم و همان قلم بدستان مغرض با ادبیاتی طلبکارانه و در جهت انحراف افکار عمومی از موضوعات و امورات اصلی و به حاشیه راندن فضای رسانه ای به سمت بداخلاقی ها از هیچ کوششی دریغ نمی ورزند.

البته طبیعی است که برخی برای انحراف افکار از عملکرد ضعیف خود و سرپوش گذاشتن بر عدم کارایی مناسب و عدم پاسخگویی درست به مطالبات مردمی دست به چنین اقدامات سخیف و شایعه پراکنی و نفاق پراکنی و کاشتن بذر نا امیدی در جامعه بکنند اما این رسالت رسانه هاست که خود را وارد این فضای سیاه و آلوده نکنند.

حال که این لکه های سیاه دوباره در حال اوج گیری در فضای رسانه ای استان و در جهت التهاب و نفاق پراکنی در سطح جامعه است از آن مدیریت محترم تقاضای ورود جدی به موضوع برخورد با رسانه های فاقد مجوز و هدایت و نظارت رسانه های دارای فعالیت قانونی بر اساس قانون مطبوعات داشته و خواهشمندیم بیش از پیش نسبت به این مهم اهتمام ورزید.


بدیهی است پیش بینی ادامه این روند آن است که فضا به سمت تقابل و تلافی بداخلاقی ها پیش خواهد رفت و ضرب المثل معروف از هر دست دادن از همان دست پس گرفتن به اذهان متبادر خواهد شد.



تاریخ انتشار : 25 آذر 1396, 20:55



» اخبار مرتبط:

  • لکه ای سیاه بر تارک فضای رسانه ای و مطبوعاتی استان کهگیلویه و بویراحمد /یزید قاجاری خواندن یک روحانی !
  • واکنش مدیرکل ارشاد کهگیلویه وبویراحمد به مطالب منتشره دربرخی از سایت ها : نباید اجازه داد به بهانه آزادی رسانه ای به افراد هتک حرمت شود
  • برپایی نمایشگاه مطبوعات کهگیلیویه وبویراحمددر روز خبرنگار
  • نامه خبرنگاران گچساران به دهبانی پور/انتخابات را باطل کنید
  • جوابیه اداره کل فرهنگ و ارشاد کهگیلویه و بویراحمد به نامه خبرنگاران گچسارانی
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟