به گزارش راک نیوز به نقل از پايگاه خبري پليس، سرهنگ "سيد محمد موسوي " در تشريح اين خبر گفت: در راستاي اجراي طرح ارتقاء امنيت اجتماعي و درخواست هاي مردمي، پليس اين شهرستان در چند عمليات ، 53 دستگاه خودرو و 21 دستگاه موتور سيکلت متخلف و فاقد پلاک توقیف و روانه پارکینگ کردند که چهار دستگاه از موتورسیکلت ها نیز سرقتي بوده است.
موسوی بیان داشت: مقدار يک کيلو و 200 گرم انواع مواد مخدر در بسته بندی های آماده فروش نیز کشف و ضبط شد.
فرمانده انتظامی شهرستان گچساران خاطر نشان کرد : سه محموله قاچاق به ارزش ریالی 245 میلیون ریال نیز کشف و ضبط و در این راستا چند خودروی سواری نیز توقیف شد.
وي با بيان اينکه ماموران در اين طرح تعداد 53 نفر را دستگيرکردند گفت: 9 نفر از آنها سارق ، 10 از آنها قاچاقچي و فروشنده مواد مخدر بودند و مابقی این افراد تحت تعقيب دستگاه قضایی و پلیس،معتادان پرخطر ، ارازل و اوباش و مزاحمين خياباني بودند که پس از تشکيل پرونده در اختيار مراجع قضايي قرار گرفتند.
سرهنگ موسوي خاطر نشان کرد: ارتقاي کيفي احساس امنيت در بين شهروندان ،مقابله با تهيه و توزيع کنندگان مواد مخدر ،جمع آوري معتادان پرخطر برخورد با سارقان و ارازل و اوباش و مزاحمين خياباني در جهت آسايش مردم بوده و از اولويت هاي پليس است.
فرمانده انتظامي شهرستان گچساران در پايان ضمن قدرداني از همکاري خوب مردم با پليس در اجراي طرحهاي مختلف انتظامي، از شهروندان خواست در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه جرايم و ناهنجاري اجتماعي در شهرستان، از طريق تلفن 110 به پليس اطلاع تا در کمترين زمان ممکن نسبت به شناسايي جرم ودستگيري مجرمان و متخلفان اقدام شود.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر