نشست زمین بخشی از خیابان ولیعصر(عج) را بست | |||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
|
مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از تركیدگی لوله آب در خیابان ولیعصر (عج) و در پی آن نشست زمین خبر داد.
سید علیرضا علوی رضوی، در گفت وگو با خبرنگار «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در تشریح جزئیات این خبر، گفت: در پی اعلام وقوع نشست خیابان در محدوده خیابان ولیعصر (عج) بالاتر از خیابان فرهنگ به سامانه ۱۲۵ ستاد فرماندهی، گروه نجات یك را به محل حادثه اعزام كرد.
مدیر روابط عمومی آتش نشانی تهران با بیان اینكه تركیدگی لوله سبب نشست زمین شده و مساله ربطی به مترو نداشته است، خاطرنشان كرد: این گودال كه در مسیر خط ویژه اتوبوس ایجاد شده، سه متر عمق و در حدود ۱۰ متر نیز عرض دارد.
وی زمان وقوع این حادثه را حوالی ساعت ۱۶ امروز اعلام كرد و گفت: هم اكنون تیم های آتش نشان در محل حاضر هستند و با امن كردن محل و كشیدن نوارهای خطر عملیات خود برای ایمن سازی محل را آغاز كرده اند.
سرهنگ جمال بذرافشان، جانشین رییس پلیس راهور تهران نیز در این خصوص به ایسنا گفت: در پی نشست زمین در جنوب میدان منیریه در خیابان ولیعصر(عج) در لاین اتوبوس های تندرو، پلیس این محدوده را مسدود كرد.
وی افزود: بر این اساس خودروهایی كه از جنوب به شمال قصد تردد دارند از ولیعصر(عج) مولوی به سمت غرب و اتوبوس هایی كه از شمال به جنوب قصد تردد دارند در میدان منیریه به سمت غرب هدایت می شوند.
جانشین رییس پلیس راهور تهران خاطرنشان كرد: نشست زمین در خیابان ولیعصر(عج) مشكل خاصی ایجاد نكرده و پلیس برای ایمن سازی و استقرار خودروهای شركت آب و فاضلاب نسبت به انسداد این بخش اقدام كرده است.
به گفته وی هم اكنون نیروهای امدادی در حال رفع مشكل هستند كه امیدواریم بزودی مشكل برطرف شده و خیابان ولیعصر(عج) مجددا بازگشایی شود. |
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر