درپی انتشار خبری دراین رسانه مبنی بر اینکه مینی بوس اداره ورزش کهگیلویه به یاسوج برگردانده شد. مدیریت این اداره جوابیهای رادراختیار راک نیوز قرارداده که در این جوابیه آمده است.
به گزارش راک نیوز از دهدشت، در پی یادداشتی مبنی بر پس گرفتن مینی بوس اداره ورزش و جوانان شهرستان کهگیلویه درسایت راک نیوز ،سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان کهگیلویه با ارسال یادداشتی نسبت به آن واکنش نشان داد ،
آقای رضا نیکویی زاده سرپرست اداره ورزش و جوانان ضمن تکذیب خبر راک نیوز اظهارنمودند" مینی بوس اداره ورزش و جوانان کهگیلویه با رایزنی فرماندار محترم و مساعدت مدیرکل ورزش وجوانان جهت خدمت رسانی به ورزشکاران شهرستان همچنان در خدمت این اداره میباشد و انتقال آن به شهرستان دیگری صحت ندارد .
در پایان ضمن گلایه از سایت راک نیوز خواهان انجام رسالت ذاتی رسانه ،همان اطلاع رسانی شفاف و دقیق و نشر اخبار بعداز قطعیت موضوع گردید تا خدای ناکرده موجب تشویش اذهان عمومی نگردد.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر