مشروح اخبار


» تمجیدمعاون اول رئیس جمهور از استاندار فارس؛افشانی مدیری بسیار خوش فکر، توسعه نگر و پرتلاش است/احساسم این است که آقای افشانی کاملاً دنبال توسعه استان است



اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری روز سه شنبه به همراه تنی چند از وزیران ،معاونان وزارتخانه هاو مسئولان سازمانها بمنظور افتتاح چندین طرح عمرانی ،صنعتی و تولیدی و شرکت در نشست های اقتصاد مقاومتی و بررسی وضعیت بحرانی آب استان فارس به این استان سفر کرد.


اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری روز سه شنبه به همراه تنی چند از وزیران ،معاونان وزارتخانه هاو مسئولان سازمانها بمنظور افتتاح چندین طرح عمرانی ،صنعتی و تولیدی و شرکت در نشست های اقتصاد مقاومتی و بررسی وضعیت بحرانی آب استان فارس به این استان سفر کرد.

به گزارش راک نیوز از شیراز ،معاون اول رئیس جمهوری شامگاه سه شنبه در حاشیه نشست اقتصاد مقاومتی با حضور مسئولان استان فارس گفت : نگاه توسعه ای حاکم بر تیم مدیریت اجرایی این استان ، زمینه ساز پیشرفت و بالندگی هر چه بیشتر شده است .

دکتر جهانگیری اظهار داشت : روزی که مهندس افشانی را برای استانداری فارس انتخاب کردیم، اطمینانی را که اکنون راجع به توانمندی ایشان پیدا کردم، نداشتم و لذا به جد باید بگویم ایشان مدیری بسیار خوش فکر، توسعه نگر و پرتلاش است.
معاون رئیس جمهور در ادامه به یادآوری مواضع پیشین خود در مقایسه روند پیشرفت استان فارس با یکی از استانهای همجوار پرداخت و اظهار داشت :شاید برخی از صحبت های گذشته ی من در مورد فارس وجود داشته باشد؛ گفته بودم فارس قبل از انقلاب از برخی استانها جلوتر بوده است .
وی با اشاره به اقدامات خوبی که طی یکسال گذشته در استان فارس در خصوص اقتصاد مقاومتی ، زمینه سازی جذب سرمایه گذاری های خارجی و تقویت واحدهای تولیدی و صنعتی صورت گرفته تاکید کرد : این اقدامات این استان را در واقع بر روی ریل توسعه و پیشرفت بیش از هر زمان دیگر قرار داده است .
جهانگیری ادامه داد: نکته دیگر اینکه به اعتقاد من مدیریت استان فارس در گذشته، مدیریت توسعه ای نبوده است و اما حالا راجع به آقای افشانی احساسم این است که ایشان کاملاً دنبال توسعه این استان است و از این بابت باید از نگاه توسعه گرای ایشان تقدیر کنم.
معاون اول رئیس جمهوری در خاتمه چنین نتیجه گیری کرد که با همدلی بیشتر همه گروهها و بخشهای تاثیر گذار در توسعه ،قطعا استان فارس با با ظرفیتها و قابلیتهای خود به جایگاه واقعی متناسب با این توانمندیها در آینده نزدیک خواهد رسید .
اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری روز سه شنبه به همراه تنی چند از وزیران ،معاونان وزارتخانه هاو مسئولان سازمانها بمنظور افتتاح چندین طرح عمرانی ،صنعتی و تولیدی و شرکت در نشست های اقتصاد مقاومتی و بررسی وضعیت بحرانی آب استان فارس به این استان سفر کرده بود.(ایرنا)

به گزارش راک نیوز ، در دوره مدیریتی مهندس افشانی علاوه بر رونق اقتصادی دراین استان ،آرامش مطلوبی درفضای سیاسی این استان بچشم میخورد  و تمامی تشکل های سیاسی قانونمند تاکنون توانستند درفضایی آرام وبدور از هرگونه تنش به برگزاری مراسمات خود بپردازند.

هم چنین برخی دعواهای بین سازمانی و دانشگاهی که چاره رفع آن در دوره استاندار قبل به هیات دولت واگذارشده بود با درایت افشانی درهمین استان فارس حل وفصل گردید.



تاریخ انتشار : 30 تیر 1395, 09:35



» اخبار مرتبط:

  • با سوابق اجرایی استاندار جدید فارس بیشتر آشنا شوید+فهرست
  • تاریخ معارفه استاندارجدیدفارس تغییرکرد+زمان ومحل برگزاری
  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد : سفر معاون اول رئیس‌جمهور به این استان به تعویق افتاد.
  • مدیراسبق سازمان برنامه و بودجه استان کهگیلویه و بویراحمد،سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری فارس شد+عکس
  • زمان معارفه استاندار جدید فارس مشخص شد/فارس درتدارک استقبال از سید باصلابت
  • » اشتراک گزاری خبر

    • ا

    • 30 تیر 1395 11:38
    • گروه کاربری: ميهمان
    • آیدی یاهو: {yahoo}
    • تاریخ عضویت: --
    • وضعيت:
    • خبر
    • نظر
    ^
    این خبرو من تو ریواس خوندم اول
    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟