رئیس کل دادگستری کهگیلویه وبویراحمد گفت: رتبه دستگاه قضایی این استان نسبت به دو سال قبل بهبود یافت.
حجت الاسلام غلامرضا مزارعی در آیین تودیع و معارفه روسای دادگستری گچساران افزود:
بهبود رتبه کهگیلویه و بویراحمد در دستگاه قضایی/تودیع و معارفه روسای دادگستری گچساران+تصاویر
رئیس کل دادگستری کهگیلویه وبویراحمد گفت: رتبه دستگاه قضایی این استان نسبت به دو سال قبل بهبود یافت.
حجت الاسلام غلامرضا مزارعی در آیین تودیع و معارفه روسای دادگستری گچساران افزود: رتبه دستگاه قضایی کهگیلویه و بویراحمد که بین 22 تا 29 کشوری در شاخص های مختلف بود، اکنون بین دو تا نهم قرار دارد.
وی از کاهش پنج درصدی پرونده های ورودی به دستگاه های قضایی این استان در سال 94 نسبت به سال قبل آن خبر داد.
مزارعی با اشاره به اهمیت دستگاه قضایی هر منطقه در ابعاد مختلف توسعه فرهنگی، سیاسی، اقتصادی تصریح کرد: تلاش برای کاهش اطاله دادرسی، تعامل با دستگاه های اجرایی برای ارتقای امنیت با در نظر گرفتن اقتدار دستگاه قضاوت، برخورد متناسب و شایسته با مجرمان، قانونمداری و کاهش حاشیه امنیت کسانی که قصد بر هم زدن نظم جامعه را دارند از اولویت های اصلی این نهاد برای خدمت بهتر به مردم است.
رئیس کل دادگستری کهگیلویه وبویراحمد با یادآوری این نکته که دستگاه قضاوت خاکریز آخر کاهش جرم و جنایت است، ابراز کرد: احیای امر به معروف و نهی از منکر بهترین راهکار برای ارتقای امنیت در جامعه است.
وی به وضعیت امنیتی کشورهای خاورمیانه و اروپایی اشاره کرد و افزود: ایران اسلامی با تلاش مسئولان یکی از امن ترین مناطق جهان است.
مزارعی با اشاره به این که فقر و بیکاری به عنوان یکی از ریشه های مفاسد اجتماعی است و کهگیلویه و بویراحمد دارای بالاترین شاخص بیکاری کشور است بر تلاش بیشتر برای فراهم کردن زمینه کسب و کار برای جوانان تاکید کرد.
وی بیان کرد: باید تلاش شود تا شهرستان گچساران به عنوان پایلوت در جهت پیشگیری معرفی شود.
رئیس کل دادگستری کهگیلویه وبویراحمد همچنین با تاکید اینکه هیچ کس حق شکستن حرمت ماه رمضان را ندارد، افزود: باید با کسانی که حرمت ماه رمضان را می شکنند به پرونده های انها در اسرع وقت و فوری رسیدگی شود.
مزارعی در پایان خاطر نشان کرد: کسانی که می خواهند با نزاع های دسته جمعی امنیت مردم را برهم زنند بدانند دستگاه قضایی با آنها برخورد می کند.
گفتنی است در این آیین رضا میشان به عنوان رئیس دادگستری گچساران معرفی و از خدمات علی دهقان رئیس دادگستری پیشین این شهرستان تقدیر شد.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر