جامعه مجازي زاگرس نشينان راه اندازي شد - مكاني آزاد براي اهالي زاگرس
جامعه مجازي زاگرس نشينان سراسر جهان ( كومه) با هدف ايجاد فضايي باز جهت تبادل افكار ، آرا و انديشه هاي زاگرس نشينان راه اندازي شد.
محمد تقوي ، مدير اين جامعه مجازي در گفتگو با راک نیوز،از راه اندازي نخستين جامعه مجازي زاگرس نشينان خبر داد و گفت : اين شبكه اجتماعي مكاني است كه اهالي زاگرس با آزادي كامل بتوانند به بيان ديدگاه هاي خود و تبادل نظر و گفتگ در خصوص مسايل مختلف سياسي ، اجتماعي ، فرهنگي و غيره بپردازند.
مدير شبكه اجتماعي " كومه " افزود: در اين شبكه اجتماعي همانند بسياري از شبكه هاي اجتماعي جهان قابليت مباحثه و مناظره ، ايجاد گروه هاي خصوصي و عمومي ، ارسال تصوير و صوت و ارائه به اعضاي جامعه مجازي يا اعضاي گروه ، دوست يابي ، دعوت از دوستان براي حضور و .... وجود دارد.
وي بيان داشت : به زودي قابليت هاي ديگري همچون چت و گفتگوي همزمان و آن لاين كاربران به صورت خصوصي و عمومي و ديگر امكانات پيشرفته به اين شبكه اجتماعي افزوده مي شود.
تقوي عضويت و فعاليت در اين شبكه اجتماعي را آزاد و رايگان عنوان كرد و گفت: اين جامعه مجازي آزادي كاملي به كاربران خود مي دهد اما با توجه به اينكه9 هر جامعه اي بايد پيرو قانوني مختص آن جامعه باشد ، در اين جامعه مجازي نيز با وضع قوانين مخصوص با توجه به شرايط جامعه مذكور سعي در هدفمند كردن اين جامعه مجازي داشتيم.
وي افزود: چند روزي است كه نسخه آزمايشي اين شبكه اجتماعي در فضاي اينترنت بارگزاري شده كه با همكاري و هم فكري زاگرس نشينان سراسر دنيا رو به پيشرفت و ترقي خواهد رفت و به جايگاهي در شان مردم زاگرس نشين خواهد رسيد.
نشاني اين شبكه اجتماعي به شرح زير مي باشد:
www.koome.ir
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر