مشروح اخبار


» پلمب مرکز دندانپزشکی غیرمجاز در شیراز



نماینده وزیر بهداشت در کمیسیون ماده 11 تعزیرات حکومتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: با همکاری این کمیسیون و اداره دندانپزشکی این دانشگاه، یک واحد دندانپزشکی غیر مجاز در شیراز پلمب و متصدی آن به مراجع قضایی معرفی شد.


نماینده وزیر بهداشت در کمیسیون ماده 11 تعزیرات حکومتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: با همکاری این کمیسیون و اداره دندانپزشکی این دانشگاه، یک واحد دندانپزشکی غیر مجاز در شیراز پلمب و متصدی آن به مراجع قضایی معرفی شد.

به گزارش راک نیوز از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، سید محمد کاظم تدین در پی اعلام اداره دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، درباره فعالیت غیر مجاز فردی در زمینه ارائه خدمات دندان پزشکی به مراجعه کنندگان، موضوع در کمیسیون ماده 11 تعزیرات حکومتی مطرح شد.
قایم مقام معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ادامه داد: با توجه به نوع تخلف، پرونده مرکز یاد شده به دادگاه انقلاب شیراز ارجاع و با دریافت دستور مقام قضایی، این مکان غیرمجاز پلمب و فرد متخلف برای اعمال قانون به مراجع قضایی معرفی شد.
تدین، برخورد جدی با متخلفان را سرلوحه کار کمیسیون ماده 11 تعزیرات حکومتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دانست و از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با شماره تلفن 1819 که به صورت شبانه روزی در اختیار همشهریان است، تماس بگیرند.



تاریخ انتشار : 9 آذر 1394, 00:56



» اخبار مرتبط:

  • یک مرکز پوست ،مو و زیبایی متخلف در شیراز تعطیل شد
  • کشف 23مورد ژل بوتاکس غیرمجاز در واحدهای پوست و مو در شیراز
  • دستگیری عامل سقط جنین غیرقانونی در شیراز
  • آمادگي دانشگاه علوم پزشکي شيراز براي ارسال کمک به غزه
  • انجمن پزشکان عمومی فارس را به رسمیت نمی شناسیم
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟