مشروح اخبار


» گزارش فرماندارگچساران؛ازمانع شتاب بخشی به طرح بزرگراه، بابامیدان- گچساران -بهبهان



عبدالرحیم رحیمی عصر دوشنبه در نشست بررسی روند اجرای این پروژه با اشاره به این که قطعه سه ، باند دوم این بزرگراه به طول 37 کیلومتر از انتهای کمربندی گچساران شروع شده و پس از امتداد به


فرمانداری گچساران گفت: معارض اجتماعی یکی از موانع شتاب بخشی به اجرای طرح بزرگراه بابامیدان گچساران به بهبهان است.

به گزارش راک نیوز ، عبدالرحیم رحیمی عصر دوشنبه در نشست بررسی روند اجرای این پروژه با اشاره به این که قطعه سه ، باند دوم این بزرگراه به طول 37 کیلومتر از انتهای کمربندی گچساران شروع شده و پس از امتداد به سمت شمال غرب به پل خیرآباد منتهی می شود افزود:تملک اراضی کشاورزی در مسیر راه یکی از مشکلات کار این پروژه است.

وی از مسوولان اجرایی طرح ساخت چهاربانده بابامیدان - گچساران به بهبهان خواست تا با رعایت حال کشاورزان نسبت به مشخص نمودن زمین های مورد نیاز، معارض موجود در این مسیر را تعیین کنند.

وی با یادآوری اهمیت توسعه راه های ارتباطی اظهار داشت:تکمیل این پروژه نقش اثرگذاری در بهبود تردددر محورهای مواصلاتی استان های جنوبی کشور دارد.

وی افزایش ایمنی و روان نمودن ترافیک، توسعه حمل و نقل آسان را از مزایای اجرای این پروژه دانست.

رحیمی تصریح کرد: کاهش مصرف سوخت ،انرژی، سوانح رانندگی و افزایش ظرفیت ترافیکی کریدور جنوب به شمال از مزیت های دیگر اجرای این طرح است.

وی با بیان این که تسریع در پروژه های راهسازی نیازمند تخصیص به موقع اعتبارات، تعامل بیشتر مسوولان متولی و مردم برای بهره برداری از این پروژه ها است از کشاورزان خواست تا با مسوولان اجرای این طرح همکاری بیشتری کنند.

وی میزان اعتبار تخصیص یافته به این طرح در سال جاری را 250 میلیارد ریال برآورد کرد.

فرماندار گچساران با یادآوری این نکته که دردو سال اخیر خدمات ماندگاری در توسعه و عمران گچساران با پیگیری های نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و همدلی بین مسوولین ا انجام شده است ابرازامیدواری کرد: امسال با ادامه حمایت های ویژه دولت تحولات عظیمی در حوزه عمرانی فرهنگی،بهداشتی شهرستان به وجود آید.



تاریخ انتشار : 30 تیر 1394, 09:04



» اخبار مرتبط:

  • فاز نخست پروژه بزرگراه گچساران - بهبهان در هفته دولت افتتاح می‌شود
  • رحیمی خبرداد: اختصاص بیش از 420 میلیاردبرای توسعه گچساران
  • ساخت سد چم شیر گچساران 30درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • خطاب به مدیران باشت وگچساران :فقط کار وتلاش
  • کلنگ زنی فاز دوم کمربندی گچساران
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟