مشروح اخبار


» جسد گردشگر غرق شده در رودخانه خیرآبادگچساران از آب بیرون کشیده شد



معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد گفت: جسد گردشگر غرق شده در رودخانه خیرآباد از توابع این شهرستان از آب بیرون کشیده شد.


معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد گفت: جسد گردشگر غرق شده در رودخانه خیرآباد از توابع این شهرستان از آب بیرون کشیده شد.

 

به گزارش خبرنگار حوادث راک نیوز از گچساران ، مهدی نویدی  افزود: این مرد 27 ساله از اهالی شیراز با نام امیرحمزه بونه در نزدیکی روستای پادوک ازتوابع گچساران عصر روز جمعه هنگام شنا در آب غرق شده بود.

 

وی اظهار کرد: تیم امداد و نجات هلال احمر گچساران صبح امروز پس از 14 ساعت تلاش جسد بی جان او را از آب بیرون کشیدند.

 

به گفته شاهدان با تلاش این جوان همسر و دو خواهر زن او که در حال غرق شدن بودند از مرگ حتمی نجات یافتند، اما خود غرق شد.

 

روستای پادوک در 40 کیلومتری دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران وافع شده است.

 

شهرستان 120 هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

 

(عکسس تزئینی است)

 



تاریخ انتشار : 27 تیر 1394, 17:26



» اخبار مرتبط:

  • چهارکشته وزخمی در روستای "انجیرسیاه"گچساران
  • سقوط مرد 54 ساله در کوه بی بی حکیمه (س) از توابع گچساران
  • تصادف مرگبار خودرو سمند با عابر پیاده در جاده گچساران به بهبهان
  • جسد جوان غرق شده در سد كوثر از آب بیرون كشیده شد
  • تلاش 5 ساعته برای نجات کودک 8 ساله ناپدید شده در کوه دنا
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟