مشروح اخبار


» انتقاد شدید از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد



در این نشست که هر یک از مسئولان دستگاه قضایی استان مشکلات دستگاه زیرمجموعه خود را مطرح می‌کردند سعید محوری با انتقاد شدید از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد که شناختی از این دستگاه ندارند، اظهار کرد: در صورتی که دستگاه‌های اجرایی استان به خصوص سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اعتبارات لازم این دستگاه را تخصیص ندهند روند


نشست مسئولان قضایی استان کهگیلویه و بویراحمد با رسانه‌ها به مناسبت هفته قوه قضاییه برگزار شد.

در این نشست که هر یک از مسئولان دستگاه قضایی استان مشکلات دستگاه زیرمجموعه خود را مطرح می‌کردند سعید محوری نیز به بیان مشکلات ثبت اسناد و املاک استان اشاره کرد.

وی با انتقاد شدید از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد که شناختی از این دستگاه ندارند، اظهار کرد: در صورتی که دستگاه‌های اجرایی استان به خصوص سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اعتبارات لازم این دستگاه را تخصیص ندهند روند اجرایی شدن فرایندهای الکترونیکی شتاب نخواهد گرفت.

وی در بخش دیگری از انتقادات خود نسبت به رویکرد سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کسب مبلغ 3.5 میلیارد تومان درآمد و میزان 10 درصد مازاد بر درآمد در سال 93 را از نکات مهم و ارزشمند در سال گذشته عنوان کرد و گفت: این دستاورد مهم با تلاش همکاران ثبتی ما در استان محقق شد که باید مسئولان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی این دستگاه را بیشتر مورد توجه قرار دهند.

این مسئول سپس با اشاره به اینکه در سال 92 از مجموع 27 دفتر ازدواج و 11 دفتر طلاق مستقر در استان به صورت مستمر 60 مورد بازرسی صورت گرفته، افزود: میانگین ماهانه آن برای دفترها هر 4 ماه یکبار مورد بازرسی بوده و در سال 93 نیز هر دفتر در طول سال چهار مرتبه مورد بازدید قرار گرفته است.

محوری تعداد دفاتر اسناد رسمی در کل استان را 58 دفتر اعلام و اظهار کرد: از مجموع بازرسی‌های نظارتی در سال 93 به صورت میانگین هر دفتر 5 مرتبه مورد بازدید قرار گرفته است.

وی از وجود تعداد 944 مشاور املاک و 217 مشاور خودرو در سطح استان خبر داد و گفت: عدم انجام نیازسنجی در استان از یک سو و متروک ماندن قانون راجع به دلالان باعث شده که به ازای هر 700 نفر در استان یک مشاور وجود داشته باشد که اطلاعات بسیاری از این مشاوران در حد صفر است.

به گزارش راک نیوز ، محوری بخش اعظمی از قول‌نامه‌های این استان را صوری ذکر کرد و گفت: همین کارها باعث شده که قیمت خودرو و مسکن در استان چنین افزایش پیدا کند و هر کسی بنا به سلیقه و نظر خود قیمت‌ها را مشخص می‌کند.

 



تاریخ انتشار : 3 تیر 1394, 09:16



» اخبار مرتبط:

  • رئیس اسبق دانشگاه پیام نورممسنی مدیرکل پژوهش استان کهگیلویه وبویراحمدشد
  • مشکلات دست و پاگیر سه‌گانه در حوزه پژوهش/60 طرح پژوهشی استان اجرایی می‌شوند
  • چهار انتصاب در سازمان مدیریت وبرنامه‌ریزی کهگیلویه و بویراحمد
  • معاون رئیس جمهور به کهگیلویه و بویراحمد سفر می‌کند+برنامه‌ها
  • انتقاد یک مسئول ازعملکرد صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟