فیاض بخش ادامه می دهد که : از کجا اینقدر مطمئن هستید که اصلاح طلبان تأیید صلاحیت نمی شوند؟ و می نویسد: حتما حافظه ی شما فراموش نمی کند که در زمان انتخابات ، پشت درب منزل بعضی از افراد که خودتان آنها را فتنه گر خوانده بودید، ملتمسانه درخواست حمایت و همکاری می نمودید .و به طعنه می گوید که البته اگر ابزارهای غیر متعارف و حمایت برخی از افراد همین نشست نبود شما هیچگاه به مجلس راه نمی یافتید!
حسین فیاض بخش پس از واکنش تند بزرگواری به نشست اصولگرایان حوزه انتخابیه کهگیلویه بزرگ(کهگیلویه،بهمئی،چرام و لنده ) در شیراز،با ارسال یادداشتی در17 ردیف این نماینده مجلس را به مناظره رودر رو دعوت کرد.
به گزارش راک نیوز از دهدشت ،خبرنما نوشته طی تماس تلفنی که با بزرگواری داشت ، نظر ایشان را راجع به یادداشت ارسالی فیاض بخش جویا شد. بزرگواری ضمن بی علاقگی به صحبت کردن یا ارسال هرگونه جوابیه راجع به این موضوعات می گوید: ایشان در حدی نیستند که ما گنده اش بکنیم. اگر هم مجموعه ایشان مثل نشست شیراز حرفی برای گفتن داشتند، ما جوابشان را خواهیم داد.کما اینکه ما در همان مصاحبه مان هم بصورت خیلی شفاف صحبت کردیم.
بزرگواری ب می گوید : بهتر است این حرفها را کنار بگذارید و زیاد این را گنده نکنید، بگذارید ایشان هر چه می خواهند بگویند، چون در حدی نیست که گنده بشه و اصلاً در حد و قواره ای نیست که بخواهم راجع بهشان صحبتی بکنم!
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر