مشروح اخبار


» بی احتیاطی، زن خانه دار را به کام مرگ فرستاد



بی احتیاطی در استفاده و نگهداری از وسایل و لوازم برقی و سیم کشی ساختمان، یک زن خانه دار را در بوکان استان آذربایجان غربی به کام مرگ فرستاد.


بی احتیاطی در استفاده و نگهداری از وسایل و لوازم برقی و سیم کشی ساختمان، یک زن خانه دار را در بوکان استان آذربایجان غربی به کام مرگ فرستاد.

این حادثه صبح روز پنجشنبه در منطقه علی آباد شهر بوکان هنگامی روی داد که یک زن 60 ساله خانه دار در این منطقه در حال خانه تکانی بود.

این زن خانه دار که بر اثر استفاده از آب، دست هایش خیس شده بود، هنگام انجام امور منزل به طور ناگهانی با یک سیم فرسوده برق تماس پیدا می کند و به شدت دچار برق گرفتگی می شود.

این زن بلافاصله به بیمارستان شهید قلی پور بوکان انتقال پیدا کرد ولی تلاش کادر درمانی برای احیای این زن به دلیل شدت برق گرفتگی به نتیجه نرسید و وی جان خود را از دست داد.

به گفته کارشناسان، رعایت نکردن نکات ایمنی در امر سیم کشی و فرسوده بودن سیم کشی ساختمان سبب وقوع این حادثه شد.

شهر بوکان با 176 هزار نفر جمعیت در جنوب استان آذربایجان غربی قرار دارد.



تاریخ انتشار : 28 شهریور 1393, 20:38



» اخبار مرتبط:

  • رحیمی: دولت های بعدی به این زودی ها نمی توانند رکورد ما را بشکنند
  • خانه‌تکانی به قیمت جان باختن /جان دادن جلوی فرزندان
  • بی احتیاطی پدر فرزند پنج ساله اش را به كام مرگ رساند
  • انفجار در یاسوج
  • تخريب يک واحد مسکوني در خاک برداري غيراصولي
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟