مشروح اخبار


» هر دو مسافر ایرانی هستند/دیلی تلگراف: این دو مرد از ایران فرار کرده بودند+عکس



پس از ناپدید شدن هواپیمای مالزیایی، یکی از نزدیکان دو مسافر ایرانی این پرواز در تماسی جزئیات بیشتری را ارائه داد.پلیس مالزی می گوید دو فردی که از آن ها به عنوان مسافران غیرقانونی هواپیمای ناپدید شده مالزی یاد می کنند، تروریست نیستند.


رئیس پلیس مالزی گفت که یکی از دو نفری که با پاسپورت تقلبی سوار هواپیما شده اند ملیت ایرانی داشته است.


پلیس مالزی نیز اعلام کرد که مسافر ایرانی این پرواز 19 سال داشته و پوریا نور محمد مهردادی نام دارد.

به گفته ی وزیر دفاع مالزی، عکس این دو که تحت هویت جعلی سفر کرده اند به مقامات امریکایی در مالزی نشان داده شده است.

دیلی تلگراف نیز نوشت: این دو مرد از ایران فرار کرده بودند و پاسپورت تقلبی خریده بودند.

 

 فرد نزدیک به خانواده مسافران ایرانی هواپیمای ناپدید شده مالزی به «انتخاب» گفت که یکی از این دو با پاسپورت ایتالیایی و دیگری با نام «پوریا نورمحمدی» 19 ساله با پاسپورت اتریشی سوار هواپیما شده بود.


این بیننده «انتخاب» که از نزدیکان خانوادگی پوریا نورمحمدی است، افزود: خانواده نورمحمدی به شدت نگران هستند.

وی اضافه کرد: نورمحمدی برای دیدن مادرش به آلمان سفر کرده بود.

این بیننده «انتخاب» بیان داشت: نام پدر پوریا نورمحمدی، مهرداد است و در عکس های منتشر شده فرد سمت چپ است.

وی افزود: پدر پوریا در تهران زندگی می کند، اما مادر و بردار کوچکترش ساکن آلمان هستند.

به گفته ی این فرد نزدیک به خانواده نورمحمدی، نفر دوم که با پاسپورت ایتالیایی سوار هواپیما شده نیز ایرانی هست و قرار بر این بوده که این دو پس از رسیدن به آمستردام، از هم جدا شوند.

وی اضافه کرد: نفر دوم قصد سفر به کپنهاگ را داشته است.

براساس این گزارش، پلیس مالزی نیز امروز گمانه زنی های برخی از رسانه های خارجی مبنی بر تروریست بودن این دو مسافر ایرانی را رد کرد و اعلام کرد که این دو پناهجو بوده اند.

اینترپل نیز نام فرد دوم را «دلاور سید محمدرضا» اعلام کرده است.

لازم به ذکر است که این اطلاعات پیش از اعلام وجود دو مسافر ایرانی در این پرواز به «انتخاب» رسیده بود، اما تا زمان تایید آن، اقدام به نشر آن نشد.

 

 



تاریخ انتشار : 20 اسفند 1392, 22:34



» اخبار مرتبط:

  • خواب رزمنده در خیبر+عکس
  • اشتون با حجاب در تهران + عکس
  • دولت سابق با تغییر «اساسنامه» به‌دنبال تصاحب «دانشگاه آزاد» بود
  • هزار و ۲۱۳ «تذکر» نمایندگان به کابینه یازدهم
  • ترور بانکدار سرشناس ایرانی در مالزی+عکس
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟