فرمانده انتظامی استان فارس گفت : تعداد 48نفر از اتباع کشوربنگلادش که با ویزای جعلی وارد شیراز شده و قصد عزیمت به اروپا را داشتند،توسط پلیس فرودگاه شناسایی و دستگیر شدند.
به گزارش پایگاه خبری راک نیوز ؛ سردار سیروس سجادیان دوشنبه شب درگفت وگو با خبرنگاران افزود: این افراد غیرمجاز با پرواز شارجه عصر دوشنبه وارد فرودگاه شیراز شده بودند.
وی گفت : ماموران پلیس فرودگاه با مشکوک شدن به آنان تیز بینی هنگام بررسی ویزای این افراد متوجه جعلی بودن ویزای این افراد شدند.
سردار سجادیان اضافه کرد:دو قاچاقچی انسان که اهل خوزستان بودند و قصد انتقال این افراد را از مرز خوزستان به اروپا را داشتند نیز دستگیر و تحویل مقامات قضایی داده شدند و 48 تبعه بنگلادش نیز به شارجه هم بازگردانده شدند.
گفتنی است پس از چند ساعت توقف در فرودگاه شهید دستغیب شیراز سرانجام همه 48 نفر از طریق یک فروند هواپیما که از بصره راهی شیراز شده بود به شارجه عودت داده شدند.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر