مشروح اخبار


» حکم سنگین برای محسن قهرمانی





شایعه سازان همیشه هم آدم های ناواردی که بی سند و مدرک حرف بزنند، نیستند و هر از گاهی حدس و گمان ها و شایعات آنان درست از آب در می آید: درست مثل ماجرای محرومیت محسن قهرمانی!

حرف و حدیث درباره محسن قهرمانی زیاد است و در این مورد خاص بد نیست بدانید یکی از مسئولان با نفوذ سازمان لیگ فوتبال که مثل همه منابع موثق، تمایلی به افشای نام خود نداشت (!) با اطمینان فراوان خبر داد:

«یکشنبه (امروز) پرونده محسن قهرمانی و اتفاقات بازی سپاهان و پرسپولیس تهران بسته می شود و این داور مشهدی با محرومیتی سنگین مواجه خواهد شد.»

چنانچه این خبر صحت داشته و اتهامات علی دایی به برخی داوری ها وارد بوده باشد، باید اعتراف کرد که ما رسانه ها و مطبوعات نیز باید در نوشته هایمان دقت به خرج بدهیم و بی دلیل پسوند یا پیشوند زحمتکش، بی ادعا، پرتلاش، قدرندیده، کم توقع و ... را به دنبال اسم های دهان پرکن برخی داوران ردیف نکنیم. البته تا نظر سایر همکاران چه باشد؟!

ایران خبر




تاریخ انتشار : 14 مهر 1392, 21:22



» اخبار مرتبط:

  • محسن قهرمانی با چادر فرار کرد!
  • جدیدترین اقدام قهرمانی علیه دایی
  • قهرماني: خیلی‌ها را با خودم پایین می‌کشم!
  • قهرمانی:دلم خواست پنالتی بگیرم!
  • واکنش علی دایی به ادعای قهرمانی
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟