فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه از دستگیری سه نفر سارق همدست با ۱۹ فقره سرقت توسط کارآگاهان پلیس آگاهی این شهرستان خبر دادند.
فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه از دستگیری سه نفر سارق همدست با ۱۹ فقره سرقت توسط کارآگاهان پلیس آگاهی این شهرستان خبر دادند.
به گزارش راک نیوز به نقل از خبرگزاري پليس، سرهنگ سید محمد موسوي " در بیان این خبر اظهار داشت: پس از ارجاع چندین فقره پرونده سرقت احشام به پلیس آگاهی، دستگيري سارق یا سارقان در دستور کار قرار گرفت.
وي افزود: کارآگاهان ضمن انجام تحقیقات و با استفاده از سرنخ های به دست آمده 3 نفر سارق حرفه ای را در این راستا شناسايي که طي هماهنگي قضائي در عملياتي ضربتي در يکي از روستاهای این شهرستان موفق به دستگیری آنان شدند.
سرهنگ موسوی اظهار داشت: سارقان دستگیر شده در مواجهه با دلایل و مستندات به انجام 19 فقره سرقت احشام در سطح شهرستان کهگیلویه اعتراف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه در پایان تصریح کرد: این افراد به همراه پرونده متشکله جهت سیر مراحل قانوني تحویل مراجع قضائي شدند.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر